Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) για το σχολικό έτος 2018-2019

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) δίνουν την ευκαιρία σε ενήλικες (18 ετών και άνω), οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο του Γυμνασίου (νόμος 2525/97).
Η φοίτηση στα ΣΔΕ διαρκεί δύο σχολικά έτη. Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ΣΔΕ είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στις ικανότητες και στις ανάγκες των εκπαιδευομένων με στόχο την ενεργό συμμετοχή τους. Οι εκπαιδευόμενοι υποστηρίζονται σε όλους τους τομείς όπου αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Οι εγγραφές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) για το σχολικό έτος 2018-2019 έχουν ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι για το ΣΔΕ Καλλιθέας μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής στο σχολείο, Σωκράτους 167-169 στην Καλλιθέα κάθε απόγευμα 5 μ.μ. – 8.30 μ.μ (1ος όροφος). Πληροφορίες για τις εγγραφές στο τηλέφωνο 2109533008.
Πληροφορίες για το θεσμό των ΣΔΕ γενικά και για το ΣΔΕ Καλλιθέας ειδικότερα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου http://sde-kallith.att.sch.gr , καθώς και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης http://www.gsae.edu.gr/el/geniki-ekpaidefsi-enilikon/deyteri-efkairia/s-d-e-sxoleia-deyteris-efkairias