Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ 2018». Το έργο συντίθεται από εργασίες ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Καλλιθέα 25/09/2018
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                             Αρ. Πρωτ.: 52109/26-09-18
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
NUTS EL 304
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Ο Δήμος Καλλιθέας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ 2018», προϋπολογισμού 50.000,00 €. Το έργο συντίθεται από εργασίες ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ.
  2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή τα συμβατικά τεύχη του διαγωνι-σμού περιλαμβανομένων και του Εντύπου Οικονομικής Προσφοράς και του Τ.Ε.Υ.Δ. από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kallithea.gr (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – Διακηρύξεις και Προκηρύξεις).
    Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ που αφορά στην διεξαγωγή συνοπτικού διαγωνισμού. Πληροφορίες στο e-mail: i.kaimazoglou@kallithea.gr, τηλέφωνο 213 20 70 457, αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία κα Καϊμάζογλου Ιωάννα.
  3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 23/10/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης.
  4. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
  5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, κάτοχοι πτυχίου ΜΕΕΠ ή εγγεγραμμένοι στους Νομαρχιακούς Καταλόγους και είναι εγκατεστημένα σε:
    α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
    β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
    γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
    δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
  6. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες.
  7. Το έργο χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.
  8. Η δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από την με Κ.Α. 30.7312.0004 πίστωση του προϋπολογισμού, για την οποία έχει γίνει σύνταξη τεκμηριωμένου αιτήματος, έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάληψη υποχρέωσης για το έτος 2018.
  9. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλλιθέας.

Καλλιθέα Σεπτέμβριος 2018

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ