Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 2018». Το έργο συντίθεται από εργασίες ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Καλλιθέα  08/10/2018
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                            Αρ. Πρωτ.: 55933/15-10-18
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ    NUTS EL 304

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1.    Ο Δήμος Καλλιθέας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 2018», προϋπολογισμού 74.400,00 €. Το έργο συντίθεται από εργασίες ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ.
2.    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή τα συμβατικά τεύχη του διαγωνι-σμού  περιλαμβανομένων και του Εντύπου Οικονομικής Προσφοράς και του Τ.Ε.Υ.Δ. από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kallithea.gr .
Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ που αφορά στην διεξαγωγή συνοπτικού διαγωνισμού. Πληροφορίες στο e-mail: i.kaimazoglou@kallithea.gr, τηλέφωνο 213 20 70 457, αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία κα Καϊμάζογλου Ιωάννα.
3.    Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 13/11/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης.
4.    Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
5.    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, κάτοχοι πτυχίου ΜΕΕΠ ή εγγεγραμμένοι στους Νομαρχιακούς Καταλόγους και είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
6.    Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες.
7.    Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ π.ε.. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.
8.    Η δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από την με Κ.Α. 30.7336.0003 πίστωση του προϋπολογισμού, για την οποία έχει εκδοθεί απόφαση ανάληψης υποχρέωσης/έγκρισης δαπάνης, δέσμευσης και διάθεσης πί-στωσης ποσού 24.400 € για το οικ. έτος 2018, ενώ το υπολειπόμενο ποσό των 50.000 €, θα αντιμετωπιστεί από πιστώσεις του οικ. έτους 2019.
9.    Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλλιθέας.

Καλλιθέα  Οκτώβριος 2018

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ