Φανερός μειοδοτικός διαγωνισμός, από το ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”», που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση αθλητικού κέντρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             Καλλιθέα 16/10/2018
ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                             Αρ. πρωτ. : 6796
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
N.Π.Δ.Δ. «OΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”»
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΘΛΗΣΗΣ
Αρμόδιος :.Α. Καλογήρου
Tηλέφωνο : 2109565618 (εσωτ: 0)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΝΠΔΔ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΤΙ:

Γίνεται φανερός μειοδοτικός διαγωνισμός στο χώρο των Ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στη ναυταθλητική μαρίνα (πλησίον beach boley), κτίριο Α230, για τη μίσθωση ακινήτου από το ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΄ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ΄», που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση αθλητικού κέντρου σύμφωνα με: το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010 ,το άρθρο 194 του Ν.3463/2006 και το Π.Δ 270/81.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει:

  • να έχει εμβαδόν τουλάχιστον επιφάνειας 300,00 τ.μ. να διαθέτει επιπλέον χώρο
    τουλάχιστον 100 τ.μ. για χρήση αποθηκευτικού χώρου
  • Να βρίσκεται μέσα στην πόλη της Καλλιθέας και κατά προτίμηση εντός της περιοχής που περιβάλλεται από τις οδούς Χαροκόπου – Ελ. Βενιζέλου – Λυκούργου -.Ιφιγενείας
  • Να είναι καλής κατασκευής και να έχει πλήρη υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, καθώς και χώρους υγιεινής W.C.
  • Να έχει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στον “Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων» (ΦΕΚ 407 τεύχος Β/9-4-2010) και Πιστοποιητικό Ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στην υπηρεσία μας στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας (πλησίον beach volley) εντός αποκλειστικής προθεσμίας (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης και στη συνέχεια παραδίδονται στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης.
Η επιτροπή συντάσσει σχετική έκθεση εντός (10) ημερών από την λήψη των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση. Η έκθεση αξιολόγησης, μαζί με τις προσφορές ενδιαφέροντος, αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία, η οποία τις κοινοποιεί σε κάθε έναν ενδιαφερόμενο που εκδήλωσε ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ορίζει ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, καλώντας με αποδεικτικό να λάβουν μέρος σε αυτήν μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα κατά τη διαδικασία της πρώτης φάσης.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες αρμόδιος κα Ιωάννα Μελιγκώνη Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9598.555 (εσωτ.-4-) ή από το γραφείο προμηθειών της υπηρεσίας μας στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας (πλησίον beach volley),κτίριο Α230.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ