Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ               Καλλιθέα 22/11/2018
Δημοτικό Συμβούλιο               Αρ. Πρωτ. 65081

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:30, βάσει του άρθ. 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 9 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1. Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας οικονομικού έτους 2019.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ

2. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

3. Απ’ ευθείας αγορά προσφυγικού ακινήτου επί της οδού Αϊδινίου αρ. 8.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

4. 9η μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

5. Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ’ τριμήνου 2018.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

6. Αποζημίωση Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής αγωγής και άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

7. Διαγραφή προσαυξήσεων σε οφειλές παρελθόντων ετών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

8. Διαγραφές από χρηματικούς καταλόγους παράνομης στάθμευσης παρελθόντων ετών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

9. Τροποποίηση οφειλής από πρόστιμο αυθαιρέτου και διαγραφή των επιβληθεισών προσαυξήσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

10. Επικύρωση της με αριθμό 16/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συ.Δ.Ν.Α. περί καθορισμού αποζημίωσης για την χρήση της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου Καλλιθέας για τις ανάγκες του Συ.Δ.Ν.Α.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

11. Περί έγκρισης πραγματοποίησης προμήθειας ειδών και υλικών καθαριότητας, λοιπών ειδών ευπρεπισμού και σάκων απορριμμάτων έτους 2019 για τις ανάγκες του Δήμου Καλλιθέας και των Νομικών Προσώπων του Δήμου: α) Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», β) Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλλιθέας γ) Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλλιθέας και δ) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

12. Α) Έγκριση διενέργειας/πραγματοποίησης δαπανών ποσού ύψους 372,34 ευρώ & έγκριση έκδοσης Χ.Ε. στο όνομα των δικαιούχων για την εξόφληση εξόδων δημοσίευσης περίληψης διακήρυξης άγονων διαγωνισμών. Β) Έγκριση αντιστοίχων πρωτοκόλλων Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

13. Α) Έγκριση δαπάνης ταφής απόρων δημοτών και έγκριση έκδοσης Χ.Ε. στο όνομα της δικαιούχου εταιρείας. Β) Έγκριση αντιστοίχων πρωτοκόλλων Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ

14. Παραχώρηση χώρου για τη σύσταση οικογενειακού τάφου.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

15. Παραχώρηση χώρου για τη σύσταση οικογενειακού τάφου.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

16. Διαγραφές από χρηματικούς καταλόγους.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

17. Διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

18. Υποβολή πρακτικού Νο 5/2018 Επιτροπής κλήρωσης για την θρησκευτική εμποροπανήγυρη ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2018.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

19. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της σύμβασης «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΑΠΦΟΥΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ – ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ)».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

20. Περί έγκρισης διενέργειας εργασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πίστωσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

21. Περί έγκρισης διενέργειας εργασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πίστωσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

22. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

23. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑTA Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

24. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πλέγματος των παρεμβάσεων στον αστικό και δημόσιο χώρο και την προεπιλογή των έξυπνων εφαρμογών και συστημάτων πόλης (master plan) στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

25. Λήψη απόφασης για την έγκριση και υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Καλλιθέας με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας στο πλαίσιο της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στον Άξονα προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, νότιο Αιγαίο)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

26. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας και Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

27. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας και Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

28. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας και Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

29. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας και Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

30. Περί έγκρισης διενέργειας και πραγματοποίησης εκδηλώσεων του Τμήματος ερασιτεχνικής Δημιουργίας και Εκδηλώσεων της Δ/νσης Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

31. Περί έγκρισης πραγματοποίησης επιχορήγησης ποσού 3.000 ευρώ στο αθλητικό σωματείο «ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ» προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

32. 1)Λήψη απόφασης περί υπογραφής της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες από το Δήμο Καλλιθέας. 2)Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

33. Ορισμός συντονιστικής επιτροπής για το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

34. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ν.Π.Ι.Δ. Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), του σωματείου με την επωνυμία «ΘΗΣΕΑΣ» και του Δήμου Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

35. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης δαπάνης για τη χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος, για έκτακτη και σοβαρή ανάγκη ποσού ύψους 500€ για κάθε αιτούντα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

36. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης δαπάνης για τη χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος, για έκτακτη και σοβαρή ανάγκη ποσού ύψους 500 € για κάθε αιτούντα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

37. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης δαπανών για την διοργάνωση εκδήλωσης για τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια των ομάδων εργοθεραπείας των 4 Κ.Α.Π.Η. από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

38. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καλλιθέας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, στο υπο-πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

39. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Επιτροπών Παραλαβής εργασιών όπως ορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 09/2018 απόφαση Δ.Σ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

40. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής Επιτροπών Παραλαβής εργασιών όπως ορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 09/2018 απόφαση Δ.Σ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

41. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της Επιτροπής Παραλαβής Εργασιών που ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 9/2018 (ΑΔΑ: ΩΑΣ7ΩΕΚ-ΣΚΦ) απόφαση Δ.Σ. για τις παρακάτω εργασίες-υπηρεσίες.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

42. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της Επιτροπής Παραλαβής εργασιών Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής που ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 09/2018 (ΑΔΑ: ΩΑΣ7ΩΕΚ-ΣΚΦ) απόφαση Δ.Σ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

43. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της Επιτροπής Παραλαβής εργασιών Πολιτισμού, Δημ. Ωδείου και Δημ. Βιβλιοθήκης που ορίστηκε με την απόφαση 9/2018 Δ.Σ.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

44. Περί έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της Επιτροπής Παραλαβής εργασιών Υπηρεσιών Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτου που ορίστηκε με την αριθμό 9/2018 (ΑΔΑ: ΩΑΣ7ΩΕΚ-ΣΚΦ) απόφαση Δ.Σ.

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΕΘΝΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

45. Περί έγκρισης διενέργειας/πραγματοποίησης προμηθειών / εργασιών / εκδηλώσεων του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Καλλιθέας προς εξειδίκευση πιστώσεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος