Χριστούγεννα στην Καλλιθέα! Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.

CMAS_2018_5 CMAS_2018_2Ξεκίνησαν χθες, από την πλατεία Δαβάκη, όπου στήθηκε το χωριό του Αη – Βασίλη, οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου μας με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών.
Στην εκδήλωση ακούσαμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική (Τραγούδι: Βασ. Καλλίτση), την ορχήστρα «Συγχορδία» και την Παιδική –Εφηβική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης».
CMAS_2018_1 CMAS_2018_7Το άναμμα του δένδρου ακολούθησε συναυλία με την βραβευμένη τραγουδίστρια Ντέμη και τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Την εκδήλωση παρουσίασε η ραδιοφωνική παραγωγός του Music 89,2 Μελίνα Κόκκορη.
CMAS_2018_3 CMAS_2018_11Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος με την «βοήθεια» των μικρών φίλων που παραβρέθηκαν, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έδωσε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.
Ο δήμαρχος Καλλιθέας, κατά την χθεσινή εκδήλωση, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε όλοι εδώ, μια πολύ μεγάλη οικογένεια, μια Καλλιθέα – γειτονιά, που έχει ανθρωπιά, έχει αλληλεγγύη και έχει και διάθεση να περάσει καλά στις γιορτές». Και ευχήθηκε Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Οι εορτασικές εκδηλώσεις του δήμου μας, με πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται!
Πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο: www.kallithea.gr

 CMAS_2018_9 CMAS_2018_6 CMAS_2018_8 CMAS_2018_10