Ανακοίνωση για ψευδές δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας

Πριν μερικές ημέρες υπήρξε ένα ψευδές δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, όπου συνδυάζοντας με τρόπο προβοκατόρικο δυο παράλληλα γεγονότα οδήγησε σε λανθασμένα συμπεράσματα και εντυπώσεις σε σχέση με την διοργάνωση αιμοδοσίας του Δήμου Καλλιθέας. Το δημοσίευμα συνέδεσε απολύτως παραπλανητικά μια ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης που καλούσε τα μέλη της να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία με την ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας και την εμφάνιζε μάλιστα ως συνδιοργανώτρια.
Λυπούμαστε γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση υιοθέτησε αυτό το καταφανώς ψευδές και προβοκατόρικο δημοσίευμα, της γνωστής για τα ανακριβή δημοσιεύματα ιστοσελίδας, καταλήγοντας στα ίδια, προφανώς αναληθή, συμπεράσματα χωρίς καν να διερευνήσει την αλήθεια, ως όφειλε.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι, δεν υπάρχει καμία συνδιοργάνωση για την αιμοδοσία και την ευθύνη όπως και τη διοργάνωση, την έχει αποκλειστικά και μόνο ο Δήμος Καλλιθέας όπως γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αρμόδιο όργανο την Διαπαραταξιακή Δημοτική Εθελοντική Αιμοδοσία που ιδρύθηκε το 2014.
Η πρόσκληση για αιμοδοσία δε, απευθύνεται σε κάθε κάτοικο της Καλλιθέας, χωρίς κανένα αποκλεισμό .
Λυπούμαστε γιατί κάποιοι επιλέγουν τον εύκολο εντυπωσιασμό σε βάρος της αλήθειας και πεδίο αντιπαράθεσης τον ευαίσθητο χώρο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.