Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 21/01/2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 24/01/2019 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 21/01/2019 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 1: Αποδοχή συζήτησης των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, ως κατεπείγοντα.

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 2: Ακύρωση της απόφασης υπ’ αριθμ. 369/2018 της Ο.Ε. του Δήμου Καλλιθέας και έκδοση νέας αιτιολογημένης σε συμμόρφωση προς την με αριθμό 19/2019 απόφαση του 6ου Κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Προδικαστικών Προσφυγών

Απόφαση Νο 3: Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για πληρωμή ταχυδρομικών τελών

Απόφαση Νο 4: Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για πληρωμή των ασφαλίστρων αυτοκινήτων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για το πρώτο εξάμηνο του έτους 2019

ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 5: Έγκριση του από 21-12-2018, 1ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για ανάδειξη μειοδότη στην προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας 2018»

Απόφαση Νο 6: Έγκριση του από 08-01-2019, 1ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για ανάδειξη μειοδότη στην υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων»

Απόφαση Νο 7: Έγκριση 1ου & 2ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη για την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Καλλιθέας»

Απόφαση Νο 8: Έγκριση 1ου & 2ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη για την «Αναβάθμιση αστικού εξοπλισμού για την προώθηση της ανακύκλωσης – βιώσιμη διαχείριση, με την προμήθεια και τοποθέτηση καινοτόμων υπογείων συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων στο Δήμο Καλλιθέας»

Απόφαση Νο 9: Έγκριση 3ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια συστήματος βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης»

Απόφαση Νο 10: Έγκριση 2ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη στην υπηρεσία με τίτλο «ΔΑΠΑΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ»

Απόφαση Νο 11: Έγκριση 1ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για τoν διαγωνισμό «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ

Απόφαση Νο 12: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την «Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας Οδυσσέας Δημητριάδης»

Απόφαση Νο 13: Έγκριση της τεχνικής περιγραφής παρεχομένων υπηρεσιών, συγγραφής υποχρεώσεων και ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας Οδυσσέας Δημητριάδης»

Απόφαση Νο 14: Απόδοση παγίας προκαταβολής οικονομικού έτους 2018

Απόφαση Νο 15: Mη άσκηση αναίρεσης κατά της υπ’αριθμ. Α1980/2018 απόφασης του Δ. Εφετείου Πειραιά η οποία εκδόθηκε επί εφέσεως του Δήμου κατά της υπ’ αριθμ. Α1558/2017 απόφασης του Δ. Πρωτ. Πειραιά (12ου Τριμελούς) και της Ευαγγελίας Κατσιγιαννάκη ως νόμιμης κληρονόμου της Αικατερίνης Κατσιγιαννάκη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ