Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας για τη στήριξη της τοπικής μας αγοράς

agapw_thn_agora_mou_1

Αγαπώ την αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, οι δύο εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας για τη στήριξη της τοπικής μας αγοράς: “Αγαπώ την αγορά μου. Στηρίζω την Καλλιθέα”
Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 28.5.2015 προσφέρθηκαν μεζέδες και διανεμήθηκε προωθητικό υλικό προβολής στην Κεντρική Αγορά, ενώ το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων στην τοπική μας κουζίνα.
Ο Δήμος Καλλιθέας ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες της τοπικής μας αγοράς καθώς και τις κάτωθι επιχειρήσεις εστίασης για τη συμμετοχή τους στη γιορτή Τοπικής Γευσιγνωσίας: «ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ», «ΓΙΑΓΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ», «ΠΡΕΜΙΕΡΑ», «ΕΠΟΧΕΣ», «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ», «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ», «ΑΡΓΟΥΡΑ», «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ», «ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ», «ΚΟΡΑΛΙ», «ΚΑΚΑΒΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ», «ΜΟΤΟΣΑΚΟ»

 

agapw_thn_agora_mou_2

 

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε την Καλλιθέα στον τουριστικό χάρτη της Αθήνας.
Είμαστε η πιο σημαντική γέφυρα της Αθήνας με την παραλία και η παραλία αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει η πόλη μας για ανάπτυξη.
Πίστευα και πιστεύω ότι σε αυτή την προσπάθεια η Καλλιθέα έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί, την μεγάλη μας παράδοση που έχει στην τοπική κουζίνα.
Η Καλλιθέα ήταν πάντα μια φιλόξενη πόλη σε δύο πολύ σημαντικές ελληνικές κουζίνες, την κουζίνα των θαλασσινών και την ποντιακή κουζίνα.
Έχουμε πολλές ταβέρνες με ζωή δεκάδων ετών έχουμε καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλο το Λεκανοπέδιο, και νομίζω ότι με μια μικρή προσπάθεια, μπορούμε να αναδείξουμε αυτή την πλευρά της πόλης μας και να την κάνουμε ένα σημείο προορισμού και για τις υπέροχες γεύσεις που μπορεί κάποιος να βρει εδώ.
Ευχαριστώ από την καρδιά μου, τις ταβέρνες μας που είναι εδώ σήμερα και μας προσφέρουν τις συνταγές τους, τους ανθρώπους της τοπικής μας αγοράς και είμαι βέβαιος ότι θα συναντηθούμε ξανά σε ανάλογες πρωτοβουλίες.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε να κάνουμε την Καλλιθέα μας ένα σημείο αναφοράς, στην ελληνική εστίαση.»