O «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» Δήμου Καλλιθέας προκηρύσσει σε νέα ημερομηνία συνοπτικό διαγωνισμό για τη «Συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των κολυμβητικών δεξαμενών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Καλλιθέα 20/5/2019
ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                   Αριθ.πρωτ.: -3867 –
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”»

Τμήμα : Διοικητικό -Οικονομικό
Αρμόδιος : Ι. Κορδούτης
Τηλ: 210-9598.555

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» Δήμου Καλλιθέας προκηρύσσει ότι σε νέα ημερομηνία εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ, η ανάδειξη αναδόχου για τη «Συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των κολυμβητικών δεξαμενών», με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη μόνο βάσει τιμής ( χαμηλότερη τιμή) προσφορά.
Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό τη με στοιχεία Κ.Α. 15/6261.0007 του τρέχοντος έτους και θα είναι συνεχιζόμενη για το επόμενο οικ. έτος 2020.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του Νομικού προσώπου στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Καλλιθέας (κτίριο Α230).
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι Πέμπτη 6/6/2019 και ώρα 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν προσφέροντες όπως αναλυτικά ορίζεται στο σχετικό άρθρο 1 της Διακήρυξης.
Δεν γίνονται δεκτές Αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι: εκατόν είκοσι (120) ημέρες προσμετρούμενος από την επομένη της ημέρας διενέργειας διαγωνισμού.
Περισσότερα στοιχεία, τεύχη και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» του δήμου Καλλιθέας που βρίσκεται στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Καλλιθέας. Πληροφορίες στο τηλ. 210.95.98.555 (εσωτ.4) εργάσιμες μέρες και ώρες, φαξ: 210.95.65.125 και e-mail: oikonomiko@dimoskallitheas-opaa.gr.
Επίσης παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στον ιστότοπο του Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜ.ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ