Επαναληπτικός Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για ″ Εργασίες συντήρησης & επισκευής (συμπεριλαμβανομένων & των αναγκαίων ανταλλακτικών) σε εξωτερικά συνεργεία των μεταφορικών μέσων, των υπερκατασκευών καθώς & των μηχανημάτων έργων του Δήμου Καλλιθέας & η προμήθεια αναλώσιμων μικροανταλλακτικών αυτοκινήτων για το έτος 2019 – 2020″

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Καλλιθέα 26 / 09 /2019
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                             Αριθ. Πρωτ : 52201
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ

Ο Δήμος Καλλιθέας (NUTS EL304) διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Επαναληπτικό Ανοικτό άνω των ορίων Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 388.122,58€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.24%) η ανάδειξη αναδόχου/ων για ″Εργασίες συντήρησης και επισκευής (συμπεριλαμβανομένων και των αναγκαίων ανταλλακτικών) σε εξωτερικά συνεργεία των μεταφορικών μέσων, των υπερκατασκευών καθώς και των μηχανημάτων έργων του Δήμου Καλλιθέας και η προμήθεια αναλώσιμων μικροανταλλακτικών αυτοκινήτων για το έτος 2019 – 2020″ (άγονες ομάδες αρχικού διαγωνισμού) , με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη προσφορά) , κατόπιν ποσοστού έκπτωσης ανά ομάδα προσφοράς (για τις άγονες προς επαναπροκήρυξη ομάδες 3,5,6,7,8,9,14,15) και κατόπιν συμπλήρωσης τιμολογίου ανά ομάδα προσφοράς (για τις ομάδες 16&17).
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, από την ημερομηνία αποστολής της δημοσίευσης περίληψης (Αριθμός εσωτερικής αναφοράς ENOTICES-kallithea/2019-132604 στο έντυπο Ευρωπαϊκών δημοσίων συμβάσεων προς δημοσίευση) στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (TED).
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 30-09-2019 και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 26-10-2019 και ώρα 15:00 μ.μ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά την 01-11-2019 και ώρα 12:00 μ.μ. από το αρμόδιο όργανο, ήτοι την επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβληθούν προσφορές το σύνολο των υπηρεσιών και εργασιών της ομάδας/ομάδων στην οποία/ες συμμετέχει ο οικονομικός φορέας. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν: Υποψήφιοι ή προσφέροντες και, σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά Πρόσωπα εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης Δημοσίων συμβάσεων (άρθρο 25 παρ.1 Ν.4412/16).
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς. Σε περίπτωση ένωσης προμηθευτών, η εγγύηση εκδίδεται στο όνομα όλων των μελών της ένωσης και περιλαμβάνει τον όρο ότι καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των μελών.
Δεν γίνονται δεκτές Αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές. Ο χρόνος ισχύος προσφοράς είναι εκατόν ογδόντα (180) ημέρες προσμετρούμενος από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για το διαγωνισμό. Καμία αλλαγή δεν δύναται να γίνει λόγω αλλαγής της ισοτιμίας προς τα ξένα νομίσματα. Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr (α/α 80000)

Διακήρυξη Eπαναληπτικού Ανοικτού Άνω των ορίων Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ