Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 μ.μ. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Επιχείρησης που βρίσκονται στην Ελ.Βενιζέλου 156, 3ος όροφος

logo_daek

Αρ.Πρωτ.925
04-12-2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 μ.μ. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Επιχείρησης που βρίσκονται στην Ελ.Βενιζέλου 156, 3ος όροφος. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας καυσόξυλων για τις ανάγκες του τμήματος του μαρμαράδικου στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

2. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος για τυπογραφική προμήθεια έδρας-διοίκησης, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

3. Έγκριση δαπάνης για εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στο κυλικείο εντός της Πλατείας Δαβάκη, στην εταιρεία «HOUSE SYSTEM», με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Έγκριση δαπάνης για μεταφορά τηλεφωνικού κέντρου και δημιουργία δικτύου στην έδρα της εταιρείας, στην εταιρεία «HOUSE SYSTEM», με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

5. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης του δημοτικού χώρου που βρίσκεται έμπροσθεν του Ηλεκτρικού Σταθμού Ελ.Βενιζέλος- Ταύρος, επιφανείας 12 τμ.

6. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος προμήθειας φορολογικής ταμειακής μηχανής για το τμήμα του κυλικείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Κόκουλος