Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Προκηρύσσεται πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές για την υπογραφή σύμβασης με τον μειοδότη της εργασίας: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΦΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 2015», συνολικής δαπάνης 59.901,00 EURO. Η εργασία συντήρησης θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις, κοινοπραξίες, που υποβάλλουν κοινή προσφορά, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα (Διαχείριση Απορριμμάτων) και διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τη σχετική εμπειρία για την εκτέλεση της εργασίας.
Η εργασία θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80 και τη διακήρυξη.
Εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται βάσει των διατάξεων της παρ. 1α, άρθρο 157 του Ν.4281/2014.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 18/11/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Ματζαγριωτάκη 76 Καλλιθέα, γρ. 401.
Πληροφορίες καθώς και έντυπα προσφοράς θα δίνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Δ/νση Περιβάλλοντος, Τμήμα Μελετών Πρασίνου του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76-4ος όροφος, γρ 401) ή ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Η απόφαση της Οικ.Επιτροπής & οι Όροι Διακήρυξης ΕΔΩ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΜΜ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ