Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 11η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 13/04/2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 14/04/2020 δημοσιεύονται τα θέματα της 11ης (τακτικής) συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής στις 13/04/2020 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 146: Αποδοχή συζήτησης των εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, ως κατεπείγοντα.

ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 147: Ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Γενικό πλύσιμο και λίπανση στα μηχανικά μέρη των οχημάτων του δήμου» για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2020.
Απόφαση Νο 148: Διαγραφές οφειλών από χρηματικούς καταλόγους παράνομης στάθμευσης παρελθόντων ετών.

Απόφαση Νο 149: Έγκριση: Α) Διεξαγωγής διαδικασίας ανάθεσης με διαπραγμάτευση, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της περ. γ’ της παρ. 2 του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, λόγω κατεπείγοντος. Β) Προδιαγραφών της προμήθειας της διαπραγμάτευσης, συνταχθέντων από την αρμόδια υπηρεσία. Γ) Πρακτικού Επιτροπής Διαπραγμάτευσης.
Δ) Ανάθεσης Προμήθειας Ειδών Διατροφής (Είδη Παντοπωλείου, ομάδα Α) για Απόρους Δημότες στα Πλαίσια Λειτουργίας της Κοινωνικής Δομής Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Εγκύκλιος με αρ. 23/17.03.2020 του Υπουργείου Εσωτερικών)».

Απόφαση Νο 150: Έγκριση: Α) Διεξαγωγής διαδικασίας ανάθεσης μέσω διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της περ. γ’ της παρ. 2 του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, λόγω κατεπείγοντος. Β) Προδιαγραφών της προμήθειας της διαπραγμάτευσης, συνταχθέντων από την αρμόδια υπηρεσία. Γ) Πρακτικού Επιτροπής Διαπραγμάτευσης.Δ) Ανάθεσης Προμήθειας Ειδών Διατροφής (ΕΙΔΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ) για Απόρους Δημότες στα Πλαίσια Λειτουργίας της Κοινωνικής Δομής Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Εγκύκλιος με αρ. 23/17.03.2020 του Υπουργείου Εσωτερικών)».

ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Απόφαση Νο 151: Έγκριση 3ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείων και φωτοαντιγραφικού χαρτιού».

Απόφαση Νο 152: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Αναβάθμιση αστικού εξοπλισμού για την προώθηση της ανακύκλωσης-βιώσιμη διαχ/ση, με την προμήθεια και τοποθέτηση καινοτόμων υπόγειων συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων».

Απόφαση Νο 153: Έγκριση της τεχνικής έκθεσης, των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «Αναβάθμιση αστικού εξοπλισμού για την προώθηση της ανακύκλωσης-βιώσιμη διαχ/ση, με την προμήθεια και τοποθέτηση καινοτόμων υπόγειων συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων».

Απόφαση Νο 154: Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών και επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «Προμήθεια σπόρων, φυτών, δενδρυλλίων & προφυτευμένου χλοοτάπητα».

Απόφαση Νο 155: Έγκριση της συγγραφής υποχρεώσεων, της τεχνικής περιγραφής, και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «Προμήθεια σπόρων, φυτών, δενδρυλλίων & προφυτευμένου χλοοτάπητα».

Απόφαση Νο 156: Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 2018».

Απόφαση Νο 157: Σύνταξη κατάστασης απόρων κατοίκων δικαιούχων καταβολής χρηματικών βοηθημάτων και εξειδίκευση πιστώσεων.

Απόφαση Νο 158: Έγκριση διαδικασίας απευθείας ανάθεσης λόγω κατεπείγοντος της προμήθειας ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δήμου Καλλιθέας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ