Η «αφρόκρεμα» του Στίβου στην Καλλιθέα με πρέσβειρα την Νικόλ Κυριακοπούλου

«Ραντεβού» στην Καλλιθέα και το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, δίνουν την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 οι κορυφαίοι/ες άλτες και άλτριες της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η διοργάνωση του Φιλαθλητικού Συλλόγου, International Jumping Meeting, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, θα διεξαχθεί για 10η συνεχή χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τη συμμετοχή κορυφαίων Αθλητών και Αθλητριών από 12 και πλέον χώρες, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο ΣΕΓΑΣ εξαιτίας της πανδημίας.
Πρέσβειρα της διοργάνωσης θα είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και επίτιμος καλεσμένος ο κάτοχος του Πανευρωπαϊκού Ρεκόρ στο άλμα εις μήκος, Ρόμπερτ Εμιγιάν.
Φέτος, όπως είναι φυσικό, οι αγώνες θα διαφέρουν από αυτούς των περασμένων χρόνων. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων κάτι το οποίο ο Σύλλογός μας θα διασφαλίσει λαμβάνοντας στο ακέραιο όλα τα μέτρα προστασίας.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διοργάνωσή μας, το γεγονός ότι για πολλούς αθλητές θα αποτελέσει ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας τους από τα στάδια εξαιτίας της πανδημίας.
Τη φετινή χρονιά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι οποίες δεν επιτρέπουν την είσοδο στο κοινό, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων σε live streaming.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του BeActive Hellas. Μάλιστα, ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, European Athletics και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, IAAF.

Η συνέντευξη Τύπου για το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων θα δοθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στις 13:00 στο Δημαρχείο Καλλιθέας