Πρακτικά της Επιτροπής Επιλογής Προσωπικού με Σ.Ο.Χ. 2/2015 & Σ.Μ.Ε. 1/2015 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας, για την πρόσληψη ενός Εκπαιδευτικού – Μουσικολόγου, ενός Ψυχολόγου & ενός Λογοπεδικού

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Σ.Ο.Χ. 2 / 2015

Σήμερα, Δευτέρα 30/11/2015 και ώρα 18:00 μ.μ., στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας, συνήλθε η επιτροπή επιλογής προσωπικού με Σ.Ο.Χ. 2/2015, τύπου ΑΣΕΠ για την πρόσληψη ενός εκπαιδευτικού για την αντικατάσταση θέσης, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που βρίσκεται στην οδό Πεισιστράτου 60. Η επιτροπή ορίσθηκε με την 69/05-10-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και αποτελείται από τους κ.κ.:

Πρόεδρος επιτροπής : Παπαδόπουλος Σάββας
Μέλος επιτροπής: Χατζηγεωργίου Γιώργος
Μέλος επιτροπής: Σεφαλίδου Αναστασία
Μέλος επιτροπής: Τσάκαλου Ελένη
Γραμματέας επιτροπής: Βογιατζή Μαρινίκη

Η επιτροπή προχώρησε στην καταγραφή, αξιολόγηση και επιλογή των αιτήσεων που κατατέθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης για την πρόσληψη ενός (1) εκπαιδευτικού για την αντικατάσταση θέσης, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π. που βρίσκεται στην οδό Πεισιστράτου 60, με σύμβαση ορισμένου χρόνου και κατέληξε με βάσει τα κριτήρια μοριοδότησης και επιλογής που έθεσε η επιχείρηση στην παρακάτω κατάταξη:

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΔΩ

————————————————–

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Σ.Μ.Ε. 1 / 2015

Σήμερα, Δευτέρα 30/11/2015 και ώρα 19:00 μ.μ., στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας, συνήλθε η ειδική επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων για την κάλυψη της θέσης Ψυχολόγου (κωδικός θέσης 1), Σ.Μ.Ε. 1/2015, η οποία ορίσθηκε με την 74/29-10-2015 θα αποτελείται από τους κ.κ.:

Πρόεδρος επιτροπής : Σάββας Παπαδόπουλος
Μέλος επιτροπής : Κατσούρη Αικατερίνη
Μέλος επιτροπής : Σπυριδωνίδου Άννα
Μέλος επιτροπής : Τσάκαλου Ελένη
Γραμματέας επιτροπής : Βογιατζή Μαρινίκη

Η επιτροπή προχώρησε στην καταγραφή, αξιολόγηση και επιλογή των αιτήσεων που κατατέθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης για τη θέση της Ψυχολόγου στο Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας της ΔΗ.Κ.Ε.Κ., με σύμβαση μίσθωσης έργου για ένα έτος, και κατέληξε με βάσει τα κριτήρια μοριοδότησης και επιλογής που θέτει ο Α.Σ.Ε.Π. στην παρακάτω κατάταξη:

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΔΩ

————————————————–

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Σ.Μ.Ε. 1/2015

Σήμερα, Δευτέρα 30/11/2015 και ώρα 19:00 μ.μ., στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας, συνήλθε η ειδική επιτροπή αξιολόγησης υποψηφίων για την κάλυψη της θέσης Λογοπεδικού (κωδικός θέσης 2), Σ.Μ.Ε. 1/2015, η οποία ορίσθηκε με την 74/29-10-2015 θα αποτελείται από τους κ.κ.:

Πρόεδρος επιτροπής : Σάββας Παπαδόπουλος
Μέλος επιτροπής : Κατσούρη Αικατερίνη
Μέλος επιτροπής : Σπυριδωνίδου Άννα
Μέλος επιτροπής : Τσάκαλου Ελένη
Γραμματέας επιτροπής : Βογιατζή Μαρινίκη

Η επιτροπή προχώρησε στην καταγραφή, αξιολόγηση και επιλογή των αιτήσεων που κατατέθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης για τη θέση Λογοπεδικού στο Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας της ΔΗ.Κ.Ε.Κ., με σύμβαση μίσθωσης έργου για ένα έτος, και κατέληξε με βάσει τα κριτήρια μοριοδότησης και επιλογής που θέτει ο Α.Σ.Ε.Π. στην παρακάτω κατάταξη:

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΔΩ