Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 έως 17:00, που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας με θέμα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κο Φώτη Κουρμούση.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν.4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
  • Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Την συζήτηση θα προλογίσει ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Το Κέντρο Δανειοληπτών Καλλιθέας λειτουργεί σε συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών στην διεύθυνση: Φιλαρέτου αρ. 60, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 16:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 – 9579580

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στο τηλέφωνο 213 212 5730 οι πολίτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού για (τηλε) συνάντηση για να λάβουν δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλές, οδηγίες και ενεργή υποστήριξη στα θέματα διαχείρισης των οφειλών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.keyd.gov.gr

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail στο: grtypou@kallithea.gr το οποίο να περιέχει το όνομα και το επίθετό σας και τυχόν φορέα που εκπροσωπείτε καθώς και το e-mail στο οποίο επιθυμείτε να σταλεί το σχετικό link και οι οδηγίες για την τηλεδιάσκεψη.

→ Παρακαλούμε, η αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων για την συμμετοχή σας να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.