Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 15/12/2020 και ώρα 11:00

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                      Καλλιθέα 11-12-2020
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 37η                                       Αρ. πρωτ. 54532

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 15/12/2020 και ώρα 11:00 για να λάβουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα σύμφωνα με τις παρ. 3, 5 και 6 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 και με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ με αρ. 426/ΑΠ:77233/13-11-2020 (ΑΔΑ :6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας του covid – 19:

1. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων

2. Τροποποίηση της με αριθμό 473/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής

3. Περί έγκρισης: Α) Διεξαγωγής διαδικασίας ανάθεσης με διαπραγμάτευση, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της περ. γ’ της παρ. 2 του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, λόγω κατεπείγοντος.
Β) Προδιαγραφών της προμήθειας της διαπραγμάτευσης, συνταχθέντων από την αρμόδια υπηρεσία.
Γ) Πρακτικού Επιτροπής Διαπραγμάτευσης.
Δ) Ανάθεσης της Προμήθειας ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (COVID-19) , ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

4. Παράταση ή μη χρόνου ισχύος προσφορών και χρόνου εγγυητικών επιστολών συμμετοχής σε διαγωνιστική διαδικασία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών φύλαξης χώρων του Δήμου Καλλιθέας»

5. Υποβολή μηνιαίου απολογισμού εσόδων και εξόδων Οκτωβρίου 2020

6. Υποβολή μηνιαίου απολογισμού εσόδων και εξόδων Νοεμβρίου 2020

7. Αποδοχή της χρηματοδότησης από την Δ΄ κατανομή Κ.Α.Π. του Υπ.ΕΣ. στο δήμο Καλλιθέας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του

8. Αποδοχή εσόδου από την ΙΒ΄ κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων προς κάλυψη λειτουργικών και γενικών δαπανών του δήμου Καλλιθέας

9. Διαγραφή προσαυξήσεων σε οφειλές παρελθόντων ετών

10. Διαγραφή ποσού 22.661,00 € από τον χρηματικό κατάλογο ως αχρεωστήτως καταβληθέν ποσό προνοιακού επιδόματος Βαριάς Νοητικής Υστέρησης.

11. Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για πληρωμή ταχυδρομικών τελών

12. Έγκριση του ταμειακού απολογισμού έτους 2019 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.)

13. Απόδοση λογαριασμού του υπαλλήλου Γεωργουλόπουλου Αλέξανδρου για το με αρ. 2415/21-10-2020 ΧΕΠ.

14. Εξέταση του από 09/12/2020 πρακτικού φανερής και προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας, για την εκμίσθωση του δημοτικού υπαίθριου χώρου στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων του Δήμου Καλλιθέας

15. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II)»

16. Έγκριση της τεχνικής έκθεσης, των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II)»

17. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ»

18. Έγκριση της τεχνικής έκθεσης, των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ»

19. Έγκριση αιτήματος προς τον ΟΑΕΔ για ένταξη του Δήμου μας στο πρόγραμμά του για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, δεκατριών (13) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, πλήρους απασχόλησης, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα (12) μήνες.

20. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ»

21. Έγκριση τεχνικής έκθεσης, τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ»

22. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΔΩΝ»

23. Έγκριση τεχνικής έκθεσης, τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΔΩΝ»

24. Ορισμός επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τη διεξαγωγή διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΕΝΟΣ (1) ΜΙΚΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ – ΕΝΟΣ (1) ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 9 ΘΕΣΕΩΝ – ΕΝΟΣ (1) ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΔΥΟ (2) ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ»

25. Έγκριση τεχνικής έκθεση, τεχνικών προδιαγραφών και ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΕΝΟΣ (1) ΜΙΚΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ – ΕΝΟΣ (1) ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 9 ΘΕΣΕΩΝ – ΕΝΟΣ (1) ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – ΔΥΟ (2) ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ»

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ