Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Πέμπτη 15 Απριλίου & ώρα 12:00

daek_logo

Αρ.Πρωτ.
12-04-2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε. την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 12:00. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Επιχείρησης που βρίσκονται στην Ελ. Βενιζέλου 156, 3ος όροφος Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση ανάθεσης προμήθειας ειδών μνημείων που αφορά το εκθετήριο στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας, για το έτος 2021 στην εταιρεία «PHOTO STUDIO ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

2. Έγκριση ανάθεσης προμήθειας γραφικών τεχνών-εκτυπώσεων που αφορά το κυλικείο στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας, για το έτος 2021 στην εταιρεία «PHOTO STUDIO ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

3. Έγκριση ανάθεσης προμήθειας ανθοστολισμού που αφορά τον Ιερό Ναό εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καλλιθέας, για το έτος 2021 στον κ. Τζινευράκη Δημήτριο, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

4. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος για προμήθεια καθαριστικών ειδών για τις ανάγκες των τμημάτων της Εταιρείας, για το έτος 2021, με την διαδικασία απευθείας ανάθεσης.

5. Απόφαση υπογραφής σύμβασης ενός έτους μεταξύ της Δ.Α.Ε.Κ. και του δικηγόρου κ. Παπαζαφειρόπουλου Νικόλαου για την κάλυψη των νομικών αναγκών της εταιρείας.

 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Κόκουλος