Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021

Παράταση αυτοαπογραφής έως 13 Δεκεμβρίου 2021

APOGRAFI_2021

Δώσε δύναμη στην πόλη που αγαπάς
Δώσε δύναμη στην Καλλιθέα μας
Απογραφόμαστε εδώ Συμμετέχουμε στη διαδικασία 

ΑΠΟΓΡΑΨΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά μπορούμε να αυτοαπογραφούμε ηλεκτρονικά:

Afisa_APOGRAFH 2021Ένας απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ θα εναποθέσει έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή άλλου είδους κατάλυμα με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη κατοικία. Στην συνέχεια, από 12 Νοεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2021 (δόθηκε παράταση από την ΕΛΣΤΑΤ)  ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της Απογραφής, μέσω του www.gov.gr (http://www.gov.gr), χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τους κωδικούς taxis ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για το νοικοκυριό και τα μέλη του.

Αλλιώς:

Όσοι πολίτες, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορέσουν να απογραφούν μόνοι τους ηλεκτρονικά, θα απογραφούν από τις 27 Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2021 με την μέθοδο «πόρτα- πόρτα» με φυσική παρουσία του απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.
Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να διευκολύνετε τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ, δίνοντάς τους τα στοιχεία που θα ζητήσουν οι οποίοι τηρούν και εφαρμόζουν όλα τα σχετικά μέτρα του Υπουργεία Υγείας για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.

  • Οι απογραφείς φέρουν ειδική διακριτή κονκάρδα της ελληνικής στατιστικής αρχής καθώς και ειδική κάρτα με τη φωτογραφία τους την οποία μπορούν να σας επιδείξουν για λόγους ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες:

ή στο τηλέφωνο: 213 135 2894