Προκήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την προμήθεια με τίτλο: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ              Καλλιθέα 27/07/2016
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                        Aριθ. Πρωτ: 41998/29-7-2016
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ

Ο Δήμος Καλλιθέας Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 193.998,00 € η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, και με κριτήριο κατακύρωσης τη ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ’’.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus. gov.gr με ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα την 12/08/2016 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 09/09/2016 και ώρα 15:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά την 12/09/2016 και ώρα 12:00 μ.μ. από το αρμόδιο όργανο, ήτοι την επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Τα στοιχεία των προς ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, αναφέρονται αναλυτικά στις Τεχνικές Προδιαγραφές της μελέτης, η οποία και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας διακήρυξης.
Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται:
α. Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής, β. Οι συνεταιρισμοί, γ. Οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, οι οποίες έχουν ως αντικείμενο εργασιών την εμπορία και διακίνηση των υπό προμήθεια προϊόντων κατά περίπτωση και δ. Κοινοπραξίες προμηθευτών.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το (δύο) 2 επί τοις % της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α.
Υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές. Δεν γίνονται δεκτές Αντιπροσφορές σε κανένα στάδιο του διαγωνισμού. Εναλλακτικές προσφορές γίνονται δεκτές. Το χρονικό διάστημα ισχύος της προσφοράς είναι 90 ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενο από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών του διαγωνισμού.
Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Επίσης θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr.

Η απόφαση της Οικ.Επιτροπής & η διακήρυξη ΕΔΩ

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ         

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ