Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με 1 άτομο για την εκτέλεση του έργου: «Παροχή Φυσιοθεραπευτικής Αγωγής στα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Καλλιθέας»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ: ΡΑΝΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
Τηλ. 213 20 70 415                                             Καλλιθέα 25/11/2016
e-mail: r.theodosiou@kallithea.gr             Αριθμ.Πρωτ.: 65036

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΜΕ 2/2016
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ανακοινώνει

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Καλλιθέας, που εδρεύει στην Καλλιθέα του Νομού Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή Φυσιοθεραπευτικής Αγωγής στα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Καλλιθέας».:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καλλιθέας, Ματζαγριωτάκη 76, Τ.Κ. 17676 Καλλιθέα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Θεοδοσίου (τηλ. επικοινωνίας: 213-2070415,213-2070412). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 10/12/2016 έως και 19/12/2016.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων→ Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ)• δ) στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr