Συνοπτικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο : ‘’ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ’’

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Καλλιθέα 15/12/2016
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                   Aριθ. Πρωτ: 69216/16-12-2016
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό Διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο : ‘’ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ’’, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη μόνο βάσει τιμής οικονομική προσφορά (χαμηλότερη τιμή).
H ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 28/12/2016 και ώρα 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή Ενώσεις φυσικών ή/και νομικών προσώπων, τα οποία πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις, που ο νόμος ορίζει.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το (δύο) 2 επί τοις % της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α ( άρθρο 157 παρ. 1α του Ν. 4281/2014) για το σύνολο της παρεχόμενης υπηρεσίας. Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται στον ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και σε περίπτωση διαγωνιζόμενης ενώσεως ή συνεταιρισμού πρέπει να είναι κοινές υπέρ όλων των μελών τους.
Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενος από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.
Περισσότερα στοιχεία, τεύχη και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται από το Τμήμα Προμηθειών και Αποθηκών του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα) , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 213-2070383 και 213-2070382 ή στο Φαξ 213-2070385 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Επίσης παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στον ιστότοπο του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr.

Η Απόφαση της Οικ.Επιτροπής & οι ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΔΩ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ