Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, συνολικά 4 ατόμων για την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καλλιθέας»

Η ΑμΚΕ Δύναμη Ζωής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καλλιθέας» το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020 με κωδικό ΟΠΣ 5001284 και συγκεκριμένα για τις εξής θέσεις:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 2/2017

Ανεξαρτήτως κατηγορίας (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ή ΥΕ), οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Δεν δίνονται τηλεφωνικώς διευκρινίσεις για την συμπλήρωση των αιτήσεων. Παρακαλούμε διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση & τα παραρτήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του φορέα www.dynamizois.gr/news/ . Ο υποψήφιος μπορεί να αναζητήσει ολόκληρη την ανακοίνωση και στο δημοτικό κατάστημα Καλλιθέας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση ΣΟΧ. και να την υποβάλλουν από τις 10/03/2017 έως και τις 23/03/2017 , ώρες 10:00 με 14:00, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 21, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντας την στην ΑμΚΕ Δύναμη Ζωής.