Προκαταρκτική – Διερευνητική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Καλλιθέας (εγκατάσταση Δημοτικού Σταθμού – συνεργείου αυτοκινήτων)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                           Καλλιθέα, 28.03.2017
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ                 Αρ. πρωτ. 16492/29-3-2017

ΓΡΑΦΕΙΟ :ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Μαντζαγριωτάκη 76
Ταχ. Κώδ. : 176 76 Καλλιθέα
Τηλεφ. : 213 2070300

Ο Δήμος Καλλιθέας προτίθεται να μισθώσει ακίνητο επιφανείας 5.000 τ.μ. τουλάχιστον για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος προκειμένου να εγκαταστήσει το Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων (Απορριμματοφόρα και λοιπά οχήματα) και το Συνεργείο Αυτοκινήτων του Δήμου.
Το ακίνητο αυτό θα πρέπει να βρίσκεται είτε στο Δήμο Καλλιθέας, είτε σε γειτονικούς Δήμους (όπως στο Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη ή στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου) ώστε να καθίσταται εύκολη η πρόσβαση των οχημάτων προς το ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων ή το ΣΜΑ Σχιστού.
Το ακίνητο θα πρέπει να είναι περιμανδρωμένο και να διαθέτει στεγασμένο χώρο που θα καταλαμβάνει το ήμισυ τουλάχιστον της επιφανείας του. Θα πρέπει να επιτρέπονται πολεοδομικά οι συγκεκριμένες χρήσεις (σταθμός αυτοκινήτων – συνεργείο) και να είναι πολεοδομικά τακτοποιημένο (χωρίς αυθαιρεσίες). Επίσης θα πρέπει να έχει υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς και χώρους υγιεινής. Θα προτιμηθούν ιδιαιτέρως ακίνητα που διαθέτουν εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων και ράμπες συνεργείου αυτοκινήτων.
Ο Δήμος Καλλιθέας προκειμένου να διαπιστώσει αν υφίστανται κατάλληλα για το σκοπό αυτό ακίνητα καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος διαθέτει ακίνητο που συγκεντρώνει τις ανωτέρω βασικές προϋποθέσεις να προσκομίσει στο Δήμο Καλλιθέας και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αρ. 270 (Γραφείο Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Κόκουλο Κ. ή γραφείο Διευθυντή Περιβάλλοντος κ. Περαντώνη Γ.), εντός προθεσμίας ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας, φάκελο με τους τίτλους ιδιοκτησίας του, σχεδιαγράμματα, ΦΕΚ, φωτογραφίες και όποια άλλα στοιχεία κρίνονται αναγκαία για την αξιολόγηση του ακινήτου από το Δήμο.
Θα ακολουθήσει προκήρυξη φανερής μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση του χώρου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά τις μισθώσεις των ΟΤΑ.
Η παρούσα να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr και να δημοσιευτεί σε τοπικές εφημερίδες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ