Παράδοση τροφίμων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, έγινε παράδοση τροφίμων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στον Δήμο Καλλιθέας.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κος Νίκος Λεβετσοβίτης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας κος Μιχάλης Νικολαράκος κ.α.
Συγκεκριμένα, προσφέρθηκε πλήθος τροφίμων, αξίας 13.000 ευρώ, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας, τα οποία θα διανεμηθούν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ευχαρίστησε θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας και δήλωσε ότι: «Παρότι η ανθρωπιστική κρίση τρέχει εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ακόμη έλλειμμα από ανθρώπους που έχουν διάθεση να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στην κατεύθυνση του εθελοντισμού.Με αυτόν τον τρόπο σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έρχεται και καλύπτει αυτό το κενό και προσφέρει από το υστέρημα των επαγγελματιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά γι΄αυτή την προσπάθεια το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας, και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα πολλά τρόφιμα που μας έφεραν, η σημαντική αυτή δωρεά θα πιάσει τόπο».
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι «δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη, αν υπάρχουν συνάνθρωποί μας που πεινάνε», συνεχάρη τον Δήμαρχο Καλλιθέας για τις προσπάθειές του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και σε αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος Καλλιθέας είναι ο 8ος Δήμος που προσφέρουμε σήμερα τρόφιμα για τις πολύ μεγάλες ανάγκες που έχει σήμερα ο Δήμος. Και βεβαίως πρέπει να πω στον Δήμαρχο ένα μεγάλο μπράβο για τις προσπάθειες του. Πραγματικά νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να δούμε διαφορετικά τα πράγματα, γιατί εμείς ζούμε από το λαό, ζούμε από τους ανθρώπους του μόχθου και άρα θέλουμε πραγματικά να μην υπάρχουν αυτές οι ανισότητες. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και αύριο με την Αρχιεπισκοπή. Εκτιμάμε ότι πραγματικά όλες οι επιχειρήσεις, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθημερινά δείχνουν αυτή την ευαισθησία, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η χώρα μας θα πάει μπροστά όταν συνενωθούν οι δυνάμεις προς το κοινό καλό».