Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την υπηρεσία με τίτλο: Ασφάλιση του συνόλου των Οχημάτων και Μηχανημάτων έργου του Δήμου Καλλιθέας (Δαπάνη ασφαλίστρων αυτοκινήτων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               Καλλιθέα 17/10/2017
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                Aριθ. Πρωτ: 56067
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας (ΝUTS:EL304) Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Ανοικτό κάτω των ορίων Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 80.000,00 € η διαδικασία ανάδειξης μειοδότου /αναδόχου για την υπηρεσία με τίτλο: Ασφάλιση του συνόλου των Οχημάτων και Μηχανημάτων έργου του Δήμου Καλλιθέας (Δαπάνη ασφαλίστρων αυτοκινήτων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού) με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη προσφορά).
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 19/10/2017. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται 10/11/2017 και ώρα 15:00.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, την 16/ 11 /2017 και ώρα :10:00 π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν: Υποψήφιοι ή προσφέροντες και, σε περίπτωση ενώσεων, τα μέλη αυτών μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά Πρόσωπα όπως αναλυτικά περιγράφονται στις διατάξεις του άρθρου 25 ν.4412/2016.
Προϋπόθεση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις στις οποίες θα γίνει η ασφάλιση των οχημάτων να ανήκουν στον Φιλικό Διακανονισμό ή άλλο εφάμιλλο σύστημα άμεσης πληρωμής.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το δυο (2) επί τοις % της προϋπολογισθείσας δαπάνης (άρθρο 72 Ν.4412/2016) για το σύνολο της παρεχόμενης υπηρεσίας.
Γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο των υπηρεσιών του ενδεικτικού προϋπολογισμού. Δεν γίνονται δεκτές Αντιπροσφορές και Εναλλακτικές προσφορές. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι ενενήντα (90) ημέρες προσμετρούμενος από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για το διαγωνισμό.
Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη του ΚΗΜΔΗΣ και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Επίσης, θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας www.kallithea.gr.

Η Απόφαση της Οικ.Επιτροπής & οι Όροι Διακήρυξης ΕΔΩ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ