Περίληψη διαγωνισμού μίσθωσης ακινήτου επιφανείας 7.000-8.500 τ.μ. που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων του Δήμου

AΔΑ: Ω4ΤΣΩΕΚ-1ΗΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 Καλλιθέα 13-11-2017
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                            Αριθ. Πρωτ. 63527/20-11-2017
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ :ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Ταχ.Δ/νση :ΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 76
Ταχ. Κώδ. :176 76 Καλλιθέα
Πληροφορίες:Παραβάλου Μ.
Τηλεφ. :2132070398

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΟΤΙ:

Γίνεται φανερός, προφορικός, μειοδοτικός διαγωνισμός στο χώρο του Δημαρχείου (Ματζαγριωτάκη αρ. 76, Γρ. Νομικής Υπηρεσίας, 2ος όροφος), για την μίσθωση ακινήτου από τον Δήμο Καλλιθέας, που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων του Δήμου, σύμφωνα με τα άρθρα 176 του Ν. 3852/2010, 194 του Ν. 3463/2006 και το Π.Δ. 270/81.
Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει:

  • να έχει επιφάνεια 7.000-8.500 τ.μ.
  • να βρίσκεται είτε στην περιοχή της Καλλιθέας είτε σε άλλη κοντινή περιοχή με ευκολία πρόσβασης προς τον Σ.Μ.Α. Σχιστού και τον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων
  • να είναι περιμανδρωμένο και να διαθέτει στεγασμένο χώρο που θα καταλαμβάνει το (1/3) τουλάχιστον της επιφάνειάς του
  • να επιτρέπεται πολεοδομικά η χρήση του ως σταθμού αυτοκινήτων και να είναι πολεοδομικά τακτοποιημένο (χωρίς αυθαιρεσίες)
  • να είναι καλής κατασκευής, να έχει πλήρη υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς και χώρους υγιεινής (W.C.)
  • θα ληφθεί ιδιαίτερα υπόψη εάν διαθέτει εγκατάσταση πλυντηρίου αυτοκινήτων, ράμπες συνεργείου αυτοκινήτων και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενδεχόμενη εγκατάσταση συνεργείου αυτοκινήτων.
  • να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στον “Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων» (ΦΕΚ 407 τεύχος Β/9-4-2010).
    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της διακήρυξης.

Επίσης, θα πρέπει να προσκομίσουν και εγγύηση συμμετοχής ποσού ίσου με το 1/10 του ετησίου μισθώματος.
Οι προσφορές ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιλαμβάνουν κατατίθενται στον Δήμο στην αρμόδια Δημοτική Υπηρεσία στην διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω και στην συνέχεια παραδίδονται στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Η επιτροπή συντάσσει σχετική έκθεση εντός (10) ημερών από την λήψη των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση. Η έκθεση αξιολόγησης, μαζί με τις προσφορές ενδιαφέροντος, αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, η οποία τις κοινοποιεί σε κάθε έναν ενδιαφερόμενο που εκδήλωσε ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ορίζει ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, καλώντας με αποδεικτικό να λάβουν μέρος σ’ αυτήν μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα κατά τη διαδικασία της πρώτης φάσης.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 έως 14.00 π.μ., από το γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλλιθέας, (οδός Ματζαγριωτάκη αριθμός 76, 2ος όροφος). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2070 300 και την ιστοσελίδα του Δήμου Κallithea.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ