Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος

Από 15 Ιουλίου έως 1 Σεπτεμβρίου - Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων (Πρώην Εγκαταστάσεις Ι.Κ.Α.) - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Dhmarxos_dimitris_karnavosΜε μεγάλη χαρά συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά έναν νέο θεσμό για την πόλη μας. Το «CIΝΕΘΕΡΙΝΟΝ», το δημοτικό καλοκαιρινό σινεμά της Καλλιθέας που ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις παλιές εγκαταστάσεις του ΙΚΑ πίσω από την πλατεία Δαβάκη.
Μετά την τεράστια συμμετοχή την πρώτη χρονιά λειτουργίας του γινόμαστε ακόμη καλύτεροι με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών. Έτσι και φέτος, θα χαρούμε σύγχρονες ταινίες για μικρούς και μεγάλους, «σινεφίλ» αφιερώματα από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο καθώς και τιμητικές βραδιές αφιερωμένες σε Έλληνες σκηνοθέτες.
Ο Θεσμός του Δημοτικού Θερινού κινηματογράφου, δίνει μία ακόμη διέξοδο ψυχαγωγίας, όπως και όλα τα πολιτιστικά προγράμματα του δήμου μας, βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την πολιτιστική δραστηριότητα στην Καλλιθέα μας…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

manolis_kostakisΤο Σινέ Θερινόν ο επιτυχημένος θεσμός καλοκαιρινών προβολών του Δήμου μας ξεκινά την λειτουργία του για 2η χρονιά.
Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μας κρατήσουν συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι, υπηρετώντας το κοινό μας στόχο.
Μία ποιοτική ψυχαγωγία που θα αποτελεί όαση δροσιάς για τους κατοίκους της πόλης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εφαρμογή του Δήμου Καλλιθέας είναι διαθέσιμη στο iOS και στο Android και μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store & από το Google Play

Πληροφορίες: 210 95.70.001 – 210 95.89.598