Αθλητισμός

Ο Μαζικός Αθλητισμός έχει γίνει πλέον θεσμός και πίστη και η συμμετοχή στην μαζική άσκηση αρχίζει να γίνεται μια δημιουργική συνήθεια, καθώς όλοι μας συνειδητοποιούμε ότι άσκηση και υγεία είναι από τα πιο κύρια θεμέλια μιας σύγχρονης πόλης η οποία φυσικά επιζητά να έχει και μέλλον.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Ωράριο λειτουργίας κολυμβητηρίου για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021
Δευτέρα – Παρασκευή: 7.00-13.00 & 16.00-21.00
Σάββατο: 7.00-13.00
Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κολυμβητηρίου για το κόστος συμμετοχής και τα δικαιολογητικά εγγραφής.
Τηλ.: 210 9404454 email: kolymbhthrio@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ
Για όλα τα προγράμματα εκτός του κολυμβητηρίου, επικοινωνήστε με τη γραμματεία εγγραφών τηλ: 2109429626 και Email: registerkallitheasports@gmail.com για να ενημερωθείτε για την έναρξη των προγραμμάτων και τη διαθεσιμότητα θέσεων.
Δηλώστε συμμετοχή αποστέλλοντας όλα τα ακόλουθα δικαιολογητικά εγγραφής σκαναρισμένα σε μορφή .pdf στο email: registerkallitheasports@gmail.com, αναγράφοντας στο θέμα το ονοματεπώνυμο του ατόμου για το οποίο πραγματοποιείτε εγγραφή. Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται όλα μαζί σε ένα email. Σε περίπτωση που λείπει κάποιο απαιτούμενο δικαιολογητικό δεν πραγματοποιείται εγγραφή και δε γίνεται κράτηση θέσης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 241
Ωράριο λειτουργίας γυμναστηρίου: Καθημερινά 8:30-20:40
Πρόγραμμα ομαδικών προγραμμάτων:

gymnasthrio_el_venizelou

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ
Προγράμματα στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης»
Παιδιά Δημοτικού: καθημερινά 17:30-18:30
Παιδιά Γυμνασίου: καθημερινά 18:30-19:30
Προετοιμασία για εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές & ΣΕΦΑΑ: καθημερινά 18:30-20:00

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΙΩΝ
Προγράμματα στο γήπεδο αντισφαίρισης, Σαλαμίνος 50
Έναρξη εγγραφών την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8:00. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν με την αποστολή των δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην παράγραφο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ»

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, για την εγγραφή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την παραλαβή του email δήλωσης συμμετοχής. Για την έγκυρη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει το email να σταλεί κατόπιν της ημερομηνίας και ώρας έναρξης εγγραφών και να περιλαμβάνει απαραιτήτως όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Δηλώσεις συμμετοχής με ελλιπή δικαιολογητικά, θα ακυρώνονται. Δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης θέσης. Οι αιτούντες που θα λάβουν απαντητικό email ολοκλήρωσης εγγραφής, θα λάβουν επόμενο email για το κόστος και τον τρόπο πληρωμής, εφόσον δεν δικαιούνται απαλλαγή συνδρομής. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.

Στα τμήματα εκμάθησης δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά δημότες ή κάτοικοι Καλλιθέας. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, τον μήνα Οκτώβριο θα ανακοινωθούν εγγραφές για ετεροδημότες.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Προγράμματα στο γήπεδο 5Χ5 οδού Φορνέζη & Παν. Τσαλδάρη
Παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 17:00-22:00
Προγράμματα στο γήπεδο 5Χ5 οδού Μενελάου & Παν. Τσαλδάρη (πλησίον ΗΣΑΠ Ταύρου)
Παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου: Τρίτη, Πέμπτη 17:00-22:00 (επιπλέον 1 προπόνηση στο γήπεδο της οδού Φορνέζη)

Εσωτερικοί κανονισμοί λειτουργίας αθλητικών χώρων:
→ Κανονισμός λειτουργίας κολυμβητηρίου
→ Κανονισμός λειτουργίας αντισφαίρισης
→ Κανονισμός λειτουργίας δημοτικού γυμναστηρίου
→ Μέτρα πρόληψης & προστασίας στο γυμναστήριο 2021

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  1. Συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής ενηλίκου ή παιδιού. (κατεβάστε την αίτηση εγγραφής ενήλικα ή παιδιού)
  2. Ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο, παθολόγο ή γενικό ιατρό / παιδίατρο (για παιδιά έως 14 ετών), που να βεβαιώνει πως ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής και επιτρέπεται η συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες. Αν πρόκειται για εγγραφή παιδιού και στο κολυμβητήριο να βεβαιώνει ο παιδίατρος ότι είναι και δερματολογικά υγιές. Οι ιατρικές βεβαιώσεις έχουν ισχύ ένα (1) έτος από την ημερομηνία έκδοσης (Προεδρικό Διάταγμα 219, Αρ.Φύλλου 221/Αρθρ.3). Δεν γίνεται δεκτό το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο εκδίδεται αποκλειστικά για χρήση στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων.
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  4. Αποδεικτικό κατοικίας ΜΟΝΟ για όσους ΔΕΝ είναι δημότες αλλά είναι κάτοικοι Καλλιθέας. Για την απόδειξη κατοικίας στέλνετε το εκκαθαριστικό εφορίας 2020 καλύπτοντας τα ποσά. Μόνο για όσους μετακόμισαν πρόσφατα και δεν αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό η νέα τους κατοικία στέλνουν το νέο μισθωτήριο. (Δε γίνονται δεκτοί λογαριασμοί)
  5. Εφόσον ειδοποιηθείτε να παραλάβετε την κάρτα εγγραφής σας θα πρέπει για την παραλαβή της να έχετε μαζί μία μικρή φωτογραφία (μεγέθους αστυνομικής ταυτότητας)

ΚΟΣΤΟΣ
Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δικαιολογητικών σας και εφόσον τοποθετηθείτε σε τμήμα από τον προπονητή, θα σας σταλεί απαντητικό email για να καταβάλετε το ποσό εγγραφής στην τράπεζα και να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής.
Ποδόσφαιρο: Δωρεάν για δημότες ή κατοίκους
Στίβος: Δωρεάν για δημότες ή κατοίκους
Τένις παιδικά τμήματα: Θα ανακοινωθεί με την έναρξη εγγραφών
Τένις ενηλίκων: Θα ανακοινωθεί με την έναρξη εγγραφών
Δημοτικό γυμναστήριο: Προσωρινά δωρεάν για δημότες ή κατοίκους, μέχρι την έναρξη ομαδικών προγραμμάτων
Προετοιμασία για στρατιωτικές σχολές και ΣΕΦΑΑ: Δωρεάν για δημότες ή κατοίκους

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας των προγραμμάτων καθορίζονται από τις ισχύουσες ΚΥΑ και τις διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους χώρους. Η γραμματεία εγγραφών και οι προπονητές θα σας ενημερώνουν για τυχών μεταβολές.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες οι αθλούμενοι πολίτες :
Α) 16 ετών και άνω θα πρέπει να επιδεικνύουν στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα test COVID-19 (PCR ή rapid test).
Β) Παιδιά 5-15 ετών θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test (Έκδοση δήλωσης αποτελέσματος ή Σχολικής Κάρτας).
Γ) Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από το testing
Επιτρέπεται το baby swimming με την προϋπόθεση διενέργειας εβδομαδιαίου rapid test από τον γονιό που θα εισέλθει στην κολυμβητική δεξαμενή, και εφόσον εισέρχεται και ο προπονητής, rapid test ανά εβδομάδα και από τον προπονητή.
Εξαιρούνται από τον προληπτικό έλεγχο με τεστ για covid19 (PCR, rapid, self test) όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).