Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση

Online Πληρωμές
Μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων (ΣΔΟΠΣ)

Το Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων αποτελεί ένα σημείο απρόσκοπτης και αδιάλειπτης εξυπηρέτησης, όπου κάθε συναλλασσόμενος μπορεί να έχει ενημέρωση για τις οικονομικές του συναλλαγές με το Δήμο.

Κάθε συναλλασσόμενος μπορεί να προβάλλει την καρτέλα του με την συνολική εικόνα: οφειλές, πληρωμές, ρυθμισμένες οφειλές, δόσεις, διακανονισμοί, κ.ά. Επίσης, μπορεί να εκτυπώσει τα στοιχεία της οφειλής, καθώς και να πληρώσει τις βεβαιωμένες του οφειλές, είτε είναι εμπρόθεσμες, είτε ληξιπρόθεσμες με τις αντίστοιχες προσαυξήσεις, μέσω Web Banking και Ταμείου Τραπέζης, με την χρήση της ταυτότητας πληρωμής.

Η σύνδεση στην υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών γίνεται με χρήση των προσωπικών σας κωδικών στο taxisnet, όταν αυτό ζητηθεί από την σχετική υπηρεσία-σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Για την είσοδό σας στο σύστημα πατήστε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ

eisodos

Σύστημα Αιτήσεων Δήμου Καλλιθέας
Μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων κάθε δημότης μπορεί να κάνει αίτηση κάνοντας χρήση των κωδικών που διαθέτει κάθε πολίτης στο taxisnet.

  1. Εισέρχεστε στο σύστημα με χρήση προσωπικών κωδικών taxisnet.
  2. Αφού διαβάσετε το κείμενο ενημέρωσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
  3. Από τις αιτήσεις που εμφανίζονται επιλέγετε την/τις αιτήσεις που σας ενδιαφέρουν, τα υποχρεωτικά πεδία εμφανίζονται με αστερίσκο.
  4. Συμπληρώστε τα απαραίτητα κατά περίπτωση πεδία και επισυνάπτεται τα σχετικά έγγραφα εφόσον χρειάζεται.
  5. Επιλέγετε «ΥΠΟΒΟΛΗ».
  6. Εκτύπωση Αίτησης.

Για την είσοδό σας στο σύστημα πατήστε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ

eisodos

Σημείωση: Στο σύνολο της ψηφιακής διαδικασίας, τηρούνται οι κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων