«ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2019»

APOKRIES KALLITHEA 2019 selides 1-4 ejo out APOKRIES KALLITHEA 2019 selides 2-3 mesa out

Κυριακή 10/3

Πλατεία Κύπρου

  • nikelodeon + music_1Ώρα : 11.00-13.00 – Απόκριες με το nickelodeon και gest stars τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα την μικρή Εξερευνήτρια. Οι αγαπημένοι μας ήρωες με συνοδεία μάγου, φωτογραφίζονται με τα παιδιά, χαρίζουν χαμόγελα και σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο μεγαλύτερο πάρτυ των αποκριών.
  • Ώρα: 13.00-15.00 – VIS A VIS ζωντανή εκπομπή από τη πλατεία Κύπρου με τους παραγωγούς του Music 89.2 Σπύρο Οικόπουλο και Σία Ανδρικάκη

Δημοτικό Θέατρο

  • LAHNΏρα : 12.00 – «Το Μαεμένον λαήν» παιδικό έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη Κοσμίδη Χ. Ιωάννη στην ποντιακή διάλεκτο με θέμα την συμπεριφορά και τον σεβασμό των παιδιών προς τους γονείς. Το έργο βραβεύτηκε το 2018 από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και παρουσιάζεται από τον Πολιτιστικό Φορέα Ποντίων Καλλιθέας «Θέατρο Πόντου».
  • o γαμπρός μου από το λονδίνο_1Ώρα : 19.30 – «Ο Γαμπρός μου απ’ το Λονδίνο»
    Μια κωμωδία που καταγράφει τον κοινωνικό και φυλετικό ρατσισμό, όπου το παιδί μου θα πάρει όποιον ή όποια θέλει αρκεί να το εγκρίνω εγώ! Ένα έργο γεμάτο ανατροπές σε σκηνοθεσία Βασίλη Κανάκη. Παίζουν Τέτα Κωνσταντά, Φάνης Κάσσιος κ.α

Καθαρά Δευτέρα 11/3

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ)
(σε περίπτωση βροχής στο κλειστό γυμναστήριο Ταγματάρχου Πλέσσα και Λάμπρου Κατσώνη)

  • καθαρά δευτέρα.2 docx_1Ώρα : 11.00 – Παραδοσιακό γλέντι με την Σοφία Παπάζογλου, τον Βασίλη Προδρόμου και την Χριστιάνα Γαλιάτσου. Συνοδεύει 9μελής λαϊκή ορχήστρα.
    Η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «Βάκχαι» θα παρουσιάσει φέτος το έθιμο του Κοζανίτικου Φανού.
    Εκπλήξεις και δράσεις για τους μικρούς μας φίλους!
    Κατασκευή πολύχρωμου χαρταετού και ακόμα, διασκεδαστικά δρώμενα μέσα από τα παραδοσιακά έθιμα της πατρίδας μας όπως: -Κάνε πέρα! Έρχονται οι κουδούνες!, -Άνθρωποι και στοιχειά!, -Πώς το τρίβουν το πιπέρι!, -Γύρω γύρω όλοι, το Γαϊτανάκι ξεκινά!, -Ο γάμος του Κουτρούλη! -Αλευρωθείτε, κάνει καλό!!!

Παραδοσιακά εδέσματα για όλους!