Εκδήλωση προς τιμήν της Παγκόσμιας Κυπελλούχου Βασιλικής Μιλλούση

MILLOUSI_PROSKLHSH_02.cdrΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΩΡΑ 11.00
ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΙΛΛΟΥΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΕΣΠΕΡΟΣ» ΩΡΑ 12.00
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Γ. Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΙΛΛΟΥΣΗ

Ο Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» τιμά την παγκόσμια Κυπελλούχο Βασιλική Μιλλούση το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» πραγματοποιώντας εκδήλωση για την ονοματοδοσία της αίθουσας της ενόργανης γυμναστικής σε «Βασιλική Μιλλούση».
Θα ακολουθήσει επίδειξη δεξιοτήτων ενόργανης γυμναστικής από το παιδικό και το αγωνιστικό τμήμα του Γ.Σ. Καλλιθέα στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Έσπερος στις 12.00 π.μ.

Η Βασιλική έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό στο Γ.Σ. Καλλιθέα και σε ηλικία 4 ετών έκανε τις πρώτες προπονήσεις της στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας. Η πορεία της αναμενόταν λαμπρή, αφού στα 11 της επιλέχτηκε να στελεχώσει την εθνική ομάδα και στα 16 της είχε την πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ. Κατάφερε να έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο ενεργητικό της κατακτώντας αρκετά μετάλλια καθώς και 15 Παγκόσμια Κύπελλα και 4 Μεσογειακά. Δεν παρέλειψε, παρόλο το σκληρό προπονητικό και αγωνιστικό της πρόγραμμα, να είναι το ίδιο συνεπής και στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από όπου και αποφοίτησε επιτυχώς.
Η ενεργητικότητα της είναι εμφανής εφόσον είναι ακόμα: μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της επιτροπής των αθλητών καθώς και μέλος της επιτροπής αθλητών της Μεσογείου.

Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωσή θα τιμήσει με την παρουσία του ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας.
Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας αυτή.