Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας κατέπληξε με τη «Μουσική του Σύμπαντος»

Εντυπωσιακή ήταν η μουσική συναυλία που έδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στον Κινηματογράφο Καλυψώ.
Υπό τον τίτλο «η Μουσική του Σύμπαντος», οι μουσικοί του Δήμου μας, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη ερμήνευσαν μοναδικά, συμφωνίες που έχουν γίνει γνωστές μέσα από δημοφιλείς ταινίες όπως, “Star Wars”, “Superman”. “Mission Impossible” και “Batman”, ενώ παράλληλα χορευτές και ακροβάτες βοηθούμενοι από εκπληκτικά εφέ, ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε άλλους Πλανήτες και Γαλαξίες.
Την παράσταση παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το νέο αφήγημα της πόλης μας, σε συνδυασμό με το μεγάλο έργο πολιτισμού που γίνεται στην παραλία, θα είναι ο Πολιτισμός. Βασικοί μας στόχοι στον τομέα του πολιτισμού είναι η εξωστρέφεια καθώς και η ανάδειξη και βελτίωση όλων των πολιτιστικών δομών του Δήμου μας με πρωτόγνωρες εκδηλώσεις, όπως η σημερινή και με τη δημιουργία νέων πολιτιστικών θεσμών».
Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας κάθε Τετάρτη για τον μήνα Οκτώβριο, στο πλαίσιο του θεσμού της «Μουσικής Τετάρτης» θα βρίσκεται κοντά στους μαθητές με επισκέψεις στα σχολεία του Δήμου. Χθες, 14 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Σχολεία 3ο, 4ο και 23ο και το 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας.

filarminiki_sympantos_1

filarminiki_sympantos_3

filarminiki_sympantos_2

filarminiki_sympantos_4