Συνεργασία του Δημάρχου Καλλιθέας με τις Αστυνομικές Αρχές

dhm_astynomia_1

Ο Δήμος Καλλιθέας ανέλαβε πρωτοβουλία  για τον συντονισμό των αστυνομικών αρχών της πόλης ήτοι την Τροχαία, το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, τη Δημοτική Αστυνομία και τον «Αστυνομικό της Γειτονιάς» για την έμπρακτη τήρηση των νόμων και κανόνων στην πόλη.
Κοινός στόχος είναι να ικανοποιηθεί το αίτημα των δημοτών για μία πόλη βιώσιμη, χωρίς παράνομα τραπεζοκαθίσματα και διαφημιστικές σημαίες καταστημάτων στα πεζοδρόμια και παράνομα παρκαρίσματα αυτοκινήτων στους δρόμους που δυσχεραίνουν την κίνηση των πολιτών στην πόλη και επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Καλλιθέας συναντήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στο γραφείο του με τον Διοικητή της Τροχαίας  Τ.Τ. Καλλιθέας Γιώργο Χαλκιαδάκη, τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Καστανάρα και τον υπεύθυνο του θεσμού «Αστυνομικός της Γειτονιάς» Δήμο Ξιάρχο ο οποίος εκπροσώπησε και το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ζήτησε τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των θεμάτων αρμοδιότητας τους με έμφαση στην τήρηση της οργάνωσης στην πόλη αλλά και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας που παρατηρείται σε πολλές περιοχές της πόλης κατά τις βραδινές ώρες, όπως στο πάρκο Δαβάκη.
Η συστηματική συνεργασία θα συνεχιστεί με στόχο την προστασία της ασφάλειας των πολιτών.