Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια & την Υγεία στην Εργασία -28 Απριλίου 2016

Ergasiako_stres_2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ: ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Ο Δήμος Καλλιθέας, στα πλαίσια της ενεργής συμμετοχής του στην φετινήΠαγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας ου ΟΗΕ, στις 28 Απριλίου 2016 (η οποία έχει ως θέμα: «Εργασιακό Στρες: Μια πρόκληση για όλους»), εκπόνησε και δημοσιοποίησε ευρέως, αφίσα, με οδηγίες για την πρόληψη και την ελάττωση του εργασιακού στρες, οι οποίες αφορούν τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους δημότες, ιδιαίτερα εκείνους που επισκέπτονται οποιαδήποτε από τα δημοτικά κτίρια.
Την επιμέλεια και σύνταξη των οδηγιών της αφίσας είχε ο Δρ Ηλίας Ζορμπάς,MD, Ειδικός Ιατρός Εργασίας του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με τονΘεόδωρο Μπάζα, MD, PhD, Ειδικός Ιατρός της Εργασίας, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, Ανώτερο Μέλος της Σχολής Ιατρικής της Εργασίας του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών του Λονδίνου. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος υποστήριξε ενθέρμως την ανωτέρω δράση