13o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ERASMUS+ – “BACK TO OUR FUTURE”

Το 13ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Σωκράτης» συνεχίζει τις ευρωπαϊκές του συνεργασίες στα πλαίσια του Erasmus+.Το Erasmus+ είναι το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.
To σχολείο μας συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με σχολεία από 10 χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Εσθονία, Πολωνία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Λευκορωσία) πάνω στο θέμα: «Back to our future». Οι μαθητές όλων των σχολείων έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες μέσα από ένα διετές πρόγραμμα κοινών και παράλληλων δράσεων.
Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε τις διεθνικές δράσεις του 13ου Γυμνασίου Καλλιθέας κατά το 1ο σχολικό έτος υλοποίησης του Σχεδίου.
Mπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της Σύμπραξης και τις δράσεις μας, καθώς και να αφήσετε τα σχόλιά σας στην ιστοσελίδα

www.back-to-our-future.org

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης Σύμπραξης Comenius με τίτλο «Salt of the Earth», η οποία διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα  www.comenius.mediafactum.net

13o_gymnasio_erasmous