Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, για τη «συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των κολυμβητικών δεξαμενών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Καλλιθέα 6/2/2017
ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                    Αριθ. πρωτ: 733
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. OΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»

ΤMHMA: Διοικητικό-Οικονομικό
ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών
Αρμόδιος: I. Μελιγκώνη
Τηλ: 2109598555(εσωτ.4)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ”» Δήμου Καλλιθέας προκηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό ενδεικτικού προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ, η ανάδειξη αναδόχου για τη «συντήρηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των κολυμβητικών δεξαμενών», με κριτήριο κατακύρωσης τη  συμφερότερη μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) προσφορά.
Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους κατά το ποσό 37.952,84 ευρώ και θα είναι συνεχιζόμενη για το επόμενο οικ.έτος 2018. Μετά την ψήφιση και την έναρξη ισχύος του προϋπολογισμού του οικον. έτους 2018 θα διατεθεί η πίστωση για το υπόλοιπο ποσό που θα βαρύνει το έτος αυτό.
H ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 22/2/2017 και ώρα 10:30 π.μ (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών).
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν Προσφέροντες όπως αναλυτικά ορίζεται στο σχετικό άρθρο 6 της Διακήρυξης.
Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το δύο (2) επί τοις % της προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς τον Φ.Π.Α. Η εγγύηση πρέπει να ισχύει για τρεις (3) μήνες από την επόμενη της ημέρας του διαγωνισμού.
Δεν γίνονται δεκτές Αντιπροσφορές και εναλλακτικές προσφορές.
Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι δύο (2) μήνες προσμετρούμενος από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.
Περισσότερα στοιχεία, τεύχη και πληροφορίες για τη διακήρυξη δίδονται από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»  του Δήμου Καλλιθέας που βρίσκεται στις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας και να επικοινωνούν στο τηλ. 210.95.98.555 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Επίσης παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στον ιστότοπο του Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Ολόκληρη η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ