Παραδόθηκε στη νεολαία το νέο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης

Στους πολίτες και τους συλλόγους της πόλης μας, παραδόθηκε σήμερα το νέο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου. Το νέο γήπεδο, κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της γενικής γραμματείας αθλητισμού για ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης και διαθέτει ελαστικό τάπητα και ανακλινόμενες μπασκέτες. Το κόστος του έργου έφτασε 41.815 ευρώ συν ΦΠΑ.
Στη τελετή εγκαινίων, τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ιερόθεος και παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Γιάννης Γάλλος» κος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, οι Αντιδήμαρχοι κα Άννα Γιαννακού-Πάσχου, κος Εμμανουήλ Κωστάκης και κος Κωνσταντίνος Κόκουλος, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Βάσω Μαργαρίτη, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος κόσμου, και παιδιά από το 6ο και 11ο Δημοτικό σχολείο, το 6ο Γυμνάσιο, καθώς και η ομάδα του Εσπέρου και οι Εσπερίδες.
Το γήπεδο εγκαινιάσθηκε με φιλικό αγώνα των μαθητών, ενώ πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης «Εσπέρου» – «Εσπερίδων». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι «Εσπερίδες», για την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

οπεν_μπασκετ_2