Συνάντηση των Δημάρχων Π.Φαλήρου, Αλίμου & Καλλιθέας

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Καλλιθέας συνάντηση των Δημάρχων Π.Φαλήρου, Αλίμου και Καλλιθέας με θέμα την υλοποίηση του προγράμματος «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)» ύψους 35.240.000 ευρώ που εγκρίθηκε πριν από μερικές μέρες.
Σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τους τρεις Δήμους των Νοτίων Προαστίων, Καλλιθέας, Αλίμου και Π. Φαλήρου, η επιτυχία ότι εντάχθηκαν οι Δήμοι στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 35.240.000,00 ευρώ οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου Καλλιθέας κου Δημητρίου Κάρναβου, στις νομικές υποδείξεις του Δημάρχου Αλίμου κου Ανδρέα Κονδύλη και στη συλλογική προσπάθεια των στελεχών του Δήμου Π. Φαλήρου για την ολοκλήρωση του φακέλου που αξιολογήθηκε θετικά με υψηλή βαθμολογία από την Περιφέρεια Αττικής. Αυτό που έκαναν οι τρεις Δήμοι , εάν γίνει και σε πολιτικά επίπεδα η χώρα μπορεί να απογειωθεί. Θέλω να ευχαριστήσω και την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αλλά ιδιαιτέρως στην εκτίμηση της ότι είμαστε ικανοί να αξιοποιήσουμε χρήματα του ΕΣΠΑ για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στους Δήμους μας.»
Ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Έγινε ένα σπουδαίο βήμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πόλεων μας.
Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε όλο το σχεδιασμό που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και την συμπόρευση στους εξαιρετικούς και επιτυχημένους Δημάρχους Καλλιθέας κο Δημήτρη Κάρναβο, που είχε και την αρχική πρωτοβουλία για τη σύμπραξη των Δήμων και την υποβολή της πρότασης και Παλαιού Φαλήρου κο Διονύση Χατζηδάκη.
Ευχαριστώ, επίσης, την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου για την ουσιαστική στήριξη της στις προσπάθειες μας.»
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την υψηλού επιπέδου συνεργασία που είχαμε στην κατάρτιση του προγράμματος και στην επιτυχία της έγκρισης. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε δείχνοντας ότι το μέλλον της αυτοδιοίκησης περνάει μέσα από ανάλογες συνεργασίες.»