Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1 Απριλίου ο 7ος Αγώνας σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα

kallithearun_2018_3 kallithearun_2018_4

O Δήμος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά) και της UNICEF με τη μορφή δωρεάς μέρους των εσόδων, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1 Απριλίου τον 7ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την Διεθνή Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF) και την παγκόσμια ομοσπονδία μαραθώνιων διαδρομών με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run»2018”.

kallithearun_2018_2 kallithearun_2018_1
Πιστοί όλοι στο ραντεβού τους με τον 7ο πλέον αγώνα δρόμου «Kallithea Run» πλημμύρισαν τους δρόμους της Καλλιθέας περισσότεροι από 5.500 δρομείς όλων των ηλικιών. Συμμετείχαν συνολικά και στις τρείς διαδρομές των 2.500μ., 5.000μ , 10.000 μέτρων, καθώς μεγάλη συμμετοχή είχε και η παιδική διαδρομή στο Πάρκο Δαβάκη. Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, δίνει την δυνατότητα στους δημότες της Καλλιθέας και όχι μόνο, να εκφράσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και να στείλουν για 7η συνεχόμενη φορά το μήνυμα ότι η πόλη μας μπορεί να γίνει πιο φιλόξενη και ανθρώπινη για τους κατοίκους της.
Λάμψη στην μεγάλη αυτή εκδήλωση έδωσε με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης Γκαμπριέλα Σάμπο καθώς και άλλοι πρωταθλητές που αγωνίστηκαν στις διαδρομές των 5 και 10χλμ.