Διεθνές meeting αλμάτων & Μίνι Σχολικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομίας

Tο Διεθνές meeting αλμάτων και το Μίνι Σχολικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομίας που διοργανώνει απο το 2011 ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Καλλιθέας πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας με τη συμμετοχή 150 Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών από 14 χώρες .
Οι αγώνες αλμάτων σε ύψος, μήκος, τριπλούν κι επι κοντώ αποτελούσαν πρόκριση (ανάλογα το όριο) για του Ελληνες πρωταθλητές μας στις ΕυρωπαΪκές διοργανώσεις ανα κατηγορία:Παίδων /Κορασίδων, Εφήβων /Νεανίδων, Ανδρών/Γυναικών.
jumping meeting 2018_3Καλύτερη επίδοση 2018 στο μήκος γυναικών απο την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιβάν Σπάνοβιτς με αλμα στα 6μ 98εκ. Ρεκόρ σταδίου με ύψος 2μ27εκ. απο τον Σουηδό άλτη Φαμπιαν Ντελρύντ. Παγκόσμια επίδοση πέτυχε στις κορασίδες η16χρονη Αλεξάνδρα Νάτσεβα (Βουλγαρία), στο τριπλούν με 13μ 80εκ.
Ο πήχυς στο άλμα επι κοντώ ανδρών ανέβηκε μέχρι τα 5μ.
Πλήθος κόσμου που λατρεύει τον κλασσικό αθλητισμό έδωσε το παρών στο Στάδιο καταχειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών κι αθλητριών και όλοι μαζί τους μικρούς αθλητές στις σκυταλοδρομίες 4Χ80μ και 4 Χ300μ δημιουργώντας καταπληκτική ατμόσφαιρα γεγονός που ανέφεραν οι αθλητές στις δηλώσεις τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2019!