Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Π.Ο.Κ. Έσπερος για την περίοδο 2018-19

Με κεντρικό σύνθημα “ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ” και “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ” κυκλοφόρησαν οι κάρτες που θα συνοδεύσουν το ταξίδι της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών οι οποίες κοστίζουν 30€ και παρέχουν πολλά προνόμια στους κατόχους τους.
Κατ’ αρχήν είναι εξασφαλισμένη η ελεύθερη είσοδος στους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Π.Ο.Κ. Έσπερος στη Β΄ Εθνική (15 αγώνες) , στο κύπελλο ανδρών Ελλάδας, καθώς επίσης και σε οποιουσδήποτε άλλους αγώνες φιλικούς ή επίσημους που θα διεξαχθούν με γηπεδούχο την ομάδα μας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του συλλόγου.
Αποκτήστε λοιπόν τη δική σας προσωπική κάρτα Φιλάθλου στην τιμή των 30€ (η τιμή ισχύει μέχρι 15 Σεπτέμβρη) και πιάστε θέση στην εξέδρα κερδίζοντας μοναδικά προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου Καλλιθέας.
Άλλωστε αυτή τη χρονιά ο Έσπερος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Καλλιθέας στο μπάσκετ σε εθνικό επίπεδο και η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.
Ας στηρίξουμε λοιπόν, στην πράξη, το δύσκολο φετινό εγχείρημα και ας αποδείξουμε πως τη φετινή περίοδο πραγματικά θα είμαστε…

Μια Πόλη – Μια Ομάδα!!!

 

ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ

Παναθλητικός Όμιλος Καλλιθέας ΕΣΠΕΡΟΣ
Αραπάκη 6, Καλλιθέα
Τηλ.-FAX: 2109515896
email: esperos1943@gmail.com, site: www.esperos.eu