5/12/2013 - Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε εκδήλωση στο χώρο του κολυμβητηρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Καλλιθέα: 05/12/2013
ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
N.Π.Δ.Δ. OΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ»

Υπηρεσία : Άθλησης
Γραφείο  : Προέδρου

Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε εκδήλωση στο χώρο του κολυμβητηρίου, με τη συμμετοχή δεκαπέντε δημοτών μας με ειδικές ικανότητες που συμμετέχουν στα προγράμματα του Οργανισμού έκαναν μια μικρή επίδειξη των όσων μαθαίνουν με την προπονήτρια τους κ. Βάια Γιατσίου και τη συμμετοχή των διεθνών αθλητών μας Μαρίας Φιλοπούλου και Στέφανου Δημητριάδη

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Οργανισμού τίμησε τους αθλούμενους: Χριστοπούλου Σωτηρία, Χασάι Ρουβαλγκεν, Αργυρέα Ιωάννη, Ηλιού Εμμανουήλ, Αποστολίδη Φώτη, Κοντο Σερτζιο, Σπαϊδιώτη Σωτήρη, Κατσαρό Αναστάσιο, Τζήμο Μήνα, Αθανασόπουλο Γεώργιο, Βουλγαράκη Χριστίνα, Σαμαρά Αθανάσιο, Ραβανόπουλο Σπυρίδων, Καλιγγέρη Σταμάτη, Δραγανίδου Σοφία, Αλεξά Θεόδωρο, Μπαρακάρη Μάριο, με την απονομή διπλώματος και μεταλλίου του Δήμου Καλλιθέας συμβολικά για τη συμμετοχή τους.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Μαργωμένος ανέφερε:
«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για όλους εμάς, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία για μια ακόμη φορά να θαυμάσουμε τις ιδιαίτερες ικανότητες των συνανθρώπων μας με αναπηρία.
Οι «επενδύσεις» στα άτομα με αναπηρία μόνο ανταποδοτικές μπορεί να είναι σε μια σύγχρονη κοινωνία που φιλοδοξεί  να σέβεται τους ανθρώπους που την αποτελούν.  Την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία οφείλουμε να την αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο για να θυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι, η αναπηρία δεν είναι αρρώστια, αλλά ένας ιδιαίτερος τρόπος ζωής ανθρώπων απόλυτα χρήσιμων στις σύγχρονες κοινωνίες, προκειμένου να μην πάψει η Ελπίδα να ζει ανάμεσά μας……»
Παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Δημοτική Σύμβουλος κ. Αθηνά Εξάρχου, και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Κώστας Βράχας.


Είσοδος Μελών:Η γνώμη σας:
Σε ποιο θέμα πιστεύετε ότι χρειάζεται να επικεντρώσει μεγαλύτερες προσπάθειες βελτίωσης ο Δήμος μας;