Αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας “ ΙΝ–FORMATION ” του εικαστικού Καλλιτέχνη ΙΝΟ στον προαύλιο χώρο του 26ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,
26ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Κρέμου και Αγίας Ελεούσης, 176 75 Καλλιθέα
Email: ds26kall@hotmail.com, mail@26dim-kallith.att.sch.gr

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, καθώς και ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Π.Ε. του Δήμου Καλλιθέας έχουν τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουν στους γονείς και φίλους του σχολείου μας την τοιχογραφία “Information” του Εικαστικού Καλλιτέχνη INO που κοσμεί πλέον τον προαύλιο χώρο μας.

Το σχολείο μας, με τη συνεργασία όλης της Σχολικής κοινότητας, Εκπαιδευτικών, Γονέων και του Δήμου, είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας για τις καινοτόμες δράσεις του τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή ζώνη. Με την τοιχογραφία αυτή γίνεται επιπλέον φορέας ενός καλλιτεχνικού και κοινωνικού μηνύματος σχετικά με την επιρροή της υπερπληροφόρησης που δέχονται κυρίως οι νεαροί χρήστες του διαδικτύου, όπως οι μαθητές μας.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωσή μας.

Σημείωση: Ο ΙΝΟ (http://ino.net/) είναι ένας καλλιτέχνης, ιδιαίτερα γνωστός για τις τεράστιες τοιχογραφίες που έχει δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο, όπως Βραζιλία, Φλόριντα, Μαϊάμι, Κύπρο, Πολωνία, Ισπανία, Ουκρανία, αλλά και τις τεράστιες εντυπωσιακές τοιχογραφίες
στην Λ. Πειραιώς για την έκθεση Da Vinci καθώς και το πρόσωπο στην πρόσοψη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στελλίνα Κιοσέ (τηλ. 6932766524) ή τον κ. Νίκο Νικολόπουλο (6977888899) καθώς επίσης και με την Δ/νση του σχολείου (2109530230).