Δωρεά τριών περιπολικών από τον Δήμο Καλλιθέας στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δήμος Καλλιθέας, όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε σήμερα στην παραχώρηση τριών αυτοκινήτων προς την Ελληνική Αστυνομία. Στην τελετή παράδοσης των περιπολικών, εκτός από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο παρέστη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τα αυτοκίνητα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της δημόσιας τάξης στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα προορίζονται, ένα για το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, ένα για το Αστυνομικό Τμήμα και ένα για την Τροχαία Καλλιθέας.

ellas_2Ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ ως δημότης, ως κάτοικος της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο που αλλάξει την όψη της περιοχής, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο που θα προσφέρει πολλαπλές δράσεις.
Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ με σχέδιο, με συνεργασία με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή».

ellas_3Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος τόνισε: «Σήμερα συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση της Δημόσιας Ασφαλείας στην πόλη μας την Καλλιθέα. Δωρίζουμε στην Ελληνική Αστυνομία τρία σύγχρονα περιπολικά και δίνουμε έτσι πρόσθετα εργαλεία στους αστυνομικούς για καλύτερη φύλαξη στην πόλη μας.
Η ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τους κατοίκους μας και προφανώς είναι προτεραιότητα και για τη διοίκηση του Δήμου.
Είμαστε συνέχεια δίπλα στην ΕΛΑΣ, στηρίζουμε κάθε τοπική πρωτοβουλία και η παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σήμερα δείχνει και την ευαισθησία σε ανώτατο επίπεδο».

Στην σύντομη αυτή τελετή, παρευρέθηκαν, εκτός των ανωτέρω, ο Διευθυντής Αθηνών της ΕΛΑΣ Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, οι διοικητές των τμημάτων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Τροχαίας Καλλιθέας, οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Καλλιθέας κ.κ. Σκανδαλάκης, Ευσταθίου, Καλογερόπουλος Κ., Μαργαρίτη, Μπαρμπάκος, Παπαθανάσης και Πάσχου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Νικολακόπουλος και άλλα μέλη της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας