Έναρξη παραστάσεων του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα» – Κρατήσεις θέσεων

ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝΜε τον ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο, ξεκινούν στις 15 Φεβρουαρίου, οι φετινές παραστάσεις του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα», διαδικτυακά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1o βήμα: Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου από τις 8 το πρωί ως τις 12 τα μεσάνυχτα στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου
  • Η διεύθυνση κατοικίας του
  • Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου κι ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του

2ο βήμα: Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση. Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές. Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλ. 210-9570001 (8 π.μ.-3 μ.μ.)

3ο βήμα: Δύο με τρεις ημέρες αργότερα ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά έναν κωδικό, με τον οποίο ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση, αφού πρώτα τον τοποθετήσουν λίγο πριν από την έναρξη (8.30 μ.μ.) σε διεύθυνση που, επίσης, θα τους αποσταλεί.

Στη συγκεκριμένη παράσταση, θα υπάρχει η δυνατότητα ελληνικών υπότιτλων, για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Η αποστολή κωδικών γίνεται δωρεάν από τον Δήμο Καλλιθέας, ο κάθε αποδέκτης δεν πληρώνει απολύτως τίποτα
  • Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση
  • Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη σελίδα προβολής

Τα στοιχεία της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου
Διασκευή: Στρατής  Πασχάλης
Σκηνικά: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, Δημήτρης Αγγέλης
Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Πρωτότυπη μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Ερμηνεύουν: Γιάννης  Στάνκογλου, Χρήστος  Μαλάκης, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης  Νταλιάνης,  Δημήτρης  Μπίτος,  Θάλεια Σταματέλου, Καίτη  Μανωλιδάκη, Γιάννης Καπελέρης,  Πολύδωρος Βογιατζής, Χάρης Εμμανουήλ, Δανάη  Σαριδάκη, Νίκος Καλαμό, Αλκιβιάδης Μαγγόνας,  Μπίλιω Μαρνέλη, Κορίνα Κόκκαλη,  Ανδρέας Νάτσιος, Ελένη Χαλαστάνη,  Λένα Χατζηγρηγορίου, Λήδα Μανιατάκου.

Διάρκεια παράστασης: 170 λεπτά