Τα θέματα που συζητήθηκαν στην 8η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 08/03/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Π ε ρ ί λ η ψ η

Στην Καλλιθέα σήμερα 09/03/2021 δημοσιεύονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 8η (τακτική) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 08/03/2021 και ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση Νο 80: α) Αποδοχή όρων συμμετοχής, β) έγκριση της υποβολής αίτησης χρηματοδότησης (πλήρους φακέλου πρότασης) στο πλαίσιο της Πρόσκλησης AT12 (Α.Π. 18215/29-09-2020 «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους») στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» για τη χρηματοδότηση του έργου με τίτλο: «ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ», γ) επικύρωση του πρακτικού διερεύνησης τιμών της αρμόδιας επιτροπής, δ) έγκριση της μελέτης προμήθειας και των τεχνικών περιγραφών/προδιαγραφών, ε) ορισμός ομάδας έργου, στ) ορισμός υπεύθυνου της πράξης και επικοινωνίας, ζ) βεβαίωση για τη συμμετοχή με ιδίους πόρους σε μη επιλέξιμες δαπάνες η) ανάθεση και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για κάθε περαιτέρω ενέργεια».

Απόφαση Νο 81: Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΔΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΩΔΕΙΟ)

Αποσύρεται: Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ 2018»

Αποσύρεται: Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων 2017»

Αποσύρεται: Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (2017)»

Απόφαση Νο 82: Νομική υποστήριξη του τ. Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών ενώπιον του Η΄ Μον. Πλημ. Αθηνών σχετικά με αδίκημα που του αποδίδεται και συνδέεται με την άσκηση των καθηκόντων του

Απόφαση Νο 83: Άσκηση αγωγής απόδοσης δωρεάν παραχωρηθέντος ακινήτου και καταβολής αποζημίωσης κατά του Ν. Η. – χρησάμενου

Απόφαση Νο 84: Περί συμβιβασμού για την καταβολή ποσού στην αιτούσα εταιρεία «….» MΕΠΕ και εξειδίκευση πιστώσεως

Απόφαση Νο 85: Ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης προσφορών & Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων για την διεξαγωγή της διαγωνιστικής διαδικασίας με τίτλο: «Προμήθεια εξυπηρετητών και εξοπλισμού τους για την αναβάθμιση των μηχανογραφικών υποδομών ΣΑΤΑ»

Απόφαση Νο 86: Έγκριση της τεχνικής έκθεσης, τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού και κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια εξυπηρετητών και εξοπλισμού τους για την αναβάθμιση των μηχανογραφικών υποδομών ΣΑΤΑ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ