Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Καλλιθέας, την Παρασκευή 29 Απριλίου

grtypou

Από την Παρασκευή 29 Απριλίου ξεκινά η κατ΄οίκον διανομή τροφίμων του Δήμου Καλλιθέας, για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, προσφέροντας έμπρακτη στήριξη και ενίσχυση για πάνω από 1800 οικογένειες ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, ο Δήμος Καλλιθέας προχωρά άμεσα στην υλοποίηση της κατ’ οίκον διανομής στις 1.834 οικογένειες , η οποία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 2 Μαΐου, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι αρωγός στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης .

O Δήμος, από την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας μεριμνήσει έγκαιρα διένειμε στους δικαιούχους, ένα πρώτο μεγάλο πακέτο προϊόντων με όλα τα αναγκαία αγαθά της καθημερινότητας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται καθημερινά και η διανομή δωροεπιταγών Super Market συνολικής αξίας 6.300 ευρώ, ενώ ο Δήμος εξασφάλισε για τις ευάλωτες ομάδες, όλα τα βασικά προϊόντα διατροφής από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Κρέατα Αττικής, Μετρό ΑΕΒΕ (Μy Market), Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) και τον Ο.Κ.Α.Α. (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Ιχθυόσκαλα και Κεντρική αγορά).

Για πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 95.32.712, εργάσιμες ημέρες και ώρες.