Ολοήμερη εκδήλωση: «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ»

ESK_EEA_DK

mia_agora_08.07.2022_1Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας στα πλαίσια των ενεργειών του για την έμπρακτη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς συνδιοργανώνει με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Δήμο Καλλιθέας την ολοήμερη εκδήλωση « ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 από τις 10:00 έως και τις 12:00 το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

mia_agora_08.07.2022_programma1Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας της αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια διασκέδαση.

mia_agora_08.07.2022_2Πρόκειται για μια ημέρα γιορτής όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ, με καλεσμένη όλη την Αθήνα. Δεσμευόμαστε για ένα αξέχαστο εορταστικό φεστιβάλ αγορών με πολλές και γενναιόδωρες προσφορές από όλες τις επιχειρήσεις, με απρόσμενες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις και δροσιστικά και γευστικά κεράσματα σε πολλά σημεία της Καλλιθέας. Τη σκυτάλη θα λαμβάνουν εναλλάξ κατά τη διάρκεια της ημέρας μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, fire show, πάρτυ με dj’s, ξυλοπόδαροι, led stilt walker, face painting και το μουσικό τρενάκι που υπόσχεται βόλτες και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους στην πλατεία Δαβάκη, συνθέτοντας μια γιορτινή και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα που θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Κύπρου με τη μεγάλη συναυλία από τους «Enorasis»

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου διασκεδάζουμε,ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και την πόλη μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε , σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους: Αναστόπουλος Ανδρέας: 693 745 2222 – Τζιμούλη Φωτεινή: 697 407 0897 (e-mail: eeskallitheas@gmail.com)